Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Boofzheim

Ruil de stress van thuis in voor de charme van de Franse Elzas en kom op vakantie in Boofzheim. Dit dorp is de ideale plek om te relaxen met het gezin. Gekleurde vakwerkhuizen, uitgestrekte velden en het water van de Rijn zorgen voor een rustgevend uitzicht. Terwijl de kids zwemmen heb je alle tijd om een boek te lezen met een glas wijn. Toe aan een uitje? Maak een Rijncruise naar Straatsburg of trakteer op een dagje Europapark.

Vakantie Boofzheim

Charmant Boofzheim

Een vakantie naar Boofzheim geboekt? Stel dan de navigatie in op de Elzas en koers naar Oost-Frankrijk. In ongeveer 6 uur rijd je naar dit charmante dorp vlakbij de Rijn. Gekleurde vakwerkhuizen, oude hoeves en een tweetal kerken geven Boofzheim zowel een Duits als een Frans uiterlijk. Niet zo gek, want de Duitse grens ligt op slechts 10 minuten rijden. Je verblijft in Boofzheim op een camping van TUI. De kids plonzen in het zwembad en zelf lees je een boek met een glas Elzas-wijn binnen handbereik. Zo komt het vakantiegevoel vanzelf...

Uitstapjes in de Elzas

Boofzheim is hét startpunt voor uitstapjes in de Elzas. Bezoek bijvoorbeeld de historische stad Straatsburg. Combineer dit uitje met een boottocht over de Rijn en laat het landschap vol wijnranken aan je voorbijtrekken. Eenmaal in Straatsburg moet je op het Grande Île zijn, dat omringd wordt door grachten. Dit is het oude stadshart. Slenter door nauwe straatjes langs vakwerkhuizen naar de Cathédrale Notre-Dame de Strasbourg, het pronkstuk van de stad. Liever een kindvriendelijk uitstapje? Themapark Europapark in Rust bereik je tijdens de vakantie in Boofzheim in een half uur.