VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Carla-Bayle

Vakantie Carla-Bayle

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Midi-Pyreneeën
  4. Carla-Bayle

Carla-Bayle is een typisch kunstenaarsdorpje in de Midi-Pyreneeën, gebouwd als vesting boven op een heuveltop van 395 meter. Het Zuid-Franse dorp kent smalle straatjes met vele galerieën waar je alleen te voet kunt komen. Je kunt tijdens een vakantie Carla-Bayle ook koers zetten naar het gelijknamige meer voor een frisse plons om vervolgens een bezoek te brengen aan de wijngaard van Domaine Monginaut.

Vakantie Carla-Bayle

Kunstenaarsdorp Carla-Bayle

Op een heuveltop van 395 meter, tussen de glooiende heuvels van de Franse Midi-Pyreneeën, ligt het typisch kunstenaarsdorpje Carla-Bayle. Tijdens een wandeling door de smalle straatjes in het dorp zul je vele verborgen galerieën tegenkomen, maar ook vele winkeltjes die kunstzinnige dingen verkopen.
Treedt ook in de voetsporen treden van de filosoof Pierre Bayle die in Carla-Bayle is geboren en ook de naamgever van het dorp is. De filosoof heeft een eigen museum dat je kunt bezoeken tijdens een vakantie in Carla-Bayle.

Lac de Carla-Bayle

Pak de zwemkleding maar in voor een vakantie naar Carla-Bayle. De ruime vakantiewoning van TUI ligt direct aan het Lac de Carla-Bayle, een recreatiemeer in Zuid Frankrijk met op de achtergrond de bergen van de Pyreneeën. Met een wateroppervlakte van zo'n 11 hectare is er genoeg ruimte voor iedereen. 

Iets verderop ligt de wijngaard van Domaine Monginaut met heerlijke druivensoorten zoals Merlot, Sauvignon en Chardonnay. Geniet hier onder genot van een goed glas wijn van het uitzicht op de groene heuvels.