Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Carnoux-En-Provence

Ontdek de natuurlijke schoonheid van het Franse departement Bouches-du-Rhône tijdens een vakantie Carnoux-en-Provence. Maak een wandeling door de heuvels rondom het stadje en bewonder de natuurlijke bezienswaardigheden zoals kaap Canaille, c’est magnifique! En met de bruisende havenstad Marseille op korte afstand van het vakantiepark van TUI is een cultureel uitstapje zo gemaakt, ideaal toch?

Vakantie Carnoux-En-Provence
Bekijk alle vakanties Carnoux-En-Provence (1)

Genieten van de natuur in Carnoux-en-Provence

In het Franse departement Bouches-du-Rhône, omgeven door uitgestrekte wijngaarden en adembenemend mooie groene heuvels, bevindt zich het authentieke plaatsje Carnoux-en-Provence. Hier ben je als natuurliefhebber helemaal aan het juiste adres! Trek je wandelschoenen aan en verken de wandelpaden rondom de stad terwijl je geniet van de heerlijke buitenlucht en de prachtige groene omgeving. Vanaf de hoger gelegen delen van Carnoux-en-Provence heb je een fenomenaal uitzicht over de baai van Cassis en de beroemde kaap Canaille. C’est magnifique!

Bruisende havenstad Marseille

Voor een leuk uitstapje hoef je tijdens je vakantie Carnoux-en-Provence niet ver te rijden. Het bruisende Marseille bevindt zich op nog geen 40 minuten van het vakantiepark van TUI, ideaal! Deze multiculturele havenstad heeft een authentiek historisch centrum en een heleboel bezienswaardigheden om te ontdekken. Bezoek het Musée d’Histoire de Marseille of struin door de oude haven en bewonder de schepen die majestueus door het water glijden. Voor een lekkere lunch kun je terecht in een van de restaurantjes bij de haven. Smul van een heerlijk vers gevangen visje, geniet van de Franse zon op je huid en van het schitterende uitzicht op het fonkelende wateroppervlak!

Bekijk alle vakanties Carnoux-En-Provence (1)