Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Casteljaloux

Denk aan glooiende heuvels, bossen, kastelen en meren en je ziet gelijk een vakantie in Casteljaloux voor je. Dit dorp ligt in het zuiden van Frankrijk in het departement Lot-Et-Garonne. Actieve families komen er vakantie vieren aan de oever van het Clarens-meer. Hier huur je fietsen om de omringende bossen te verkennen en koers je daarna op je gemak naar Casteljaloux voor een ijsje op het Gambetta-plein.

Vakantie Casteljaloux

Gemoedelijk Casteljaloux

Een vakantie in Casteljaloux staat garant voor vele actieve uren in de buitenlucht. Dit dorp ligt in het zuidwesten van Frankrijk, in het departement Lot-Et-Garonne. De glooiende heuvels verbergen de rivieren Lot en Garonne, oude kastelen en pittoreske plaatsen. Casteljaloux is zo'n dorp. Het heeft een gemoedelijk centrum met winkels, restaurants, terrassen en pleinen. Voor de wekelijkse markt of een terrasje moet je op het Gambetta-plein zijn. En op slechts 10 minuten rijden van dit dorpshart vind je het vakantiepark van TUI, midden in de bossen.

Actieve vakantie in Casteljaloux

Waterratten opgelet! De vakantie in Casteljaloux breng je door aan het meer van Clarens. Hier ravotten de kinderen naar hartelust in het water, roetsjen ze van de glijbaan en bouwen ze de mooiste zandkastelen. En stap eens in een waterfiets voor een tour rond het meer. Niet alleen op het water, ook op het land is deze vakantie genoeg te beleven. Zo huur je eenvoudig fietsen voor het hele gezin bij het vakantiepark. Ontdek bijvoorbeeld de omringende bossen of koers in een kwartier naar het centrum van Casteljaloux voor een ijsje.