Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Cerbère

Spanje op z’n best en Frankrijk op z’n mooist ontdek je tijdens een vakantie Cerbère. Dit kuststadje ligt op de grens met de twee landen aan een azuurblauwe baai. Grillige rotsformaties, de bergtoppen van de Pyreneeën en de zandkleurige huizen zorgen voor een idyllisch decor. Om ook het zonnige zandstrand niet te vergeten. Steek zeker eens de grens met Spanje over om in de stad Rosas van heerlijke tapas te smullen.

Vakantie Cerbère

Rustige zonvakantie in het idyllische Cerbère

Op de grens tussen Frankrijk en Spanje is het idyllische kuststadje Cerbère een ideale plek voor een rustige zonvakantie. Het stadje is gebouwd aan de voet van de Pyreneeën en ligt aan een azuurblauwe baai. Grillige rotsformaties, zandkleurige huizen en glooiende bergen zorgen voor een romantisch uitzicht. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Cerbère op een vakantiepark aan de baai. Neem een duik in het zwembad of plons meteen het water van de Middellandse Zee in. Op het witte Cerbère Beach droog je zo weer op onder de zon. Achter het strand staan een aantal restaurants waar je ´s avonds smult van een geitenkaassalade en een goed glas wijn.

Op ontdekking in schilderachtig Cap de Creus

Steek tijdens de vakantie Cerbère ook eens de grens over met Spanje voor een bezoek aan een van de grillige natuurgebieden in de buurt. Zo kom je ogen tekort op het schiereiland Cap de Creus op een uurtje rijden van Cerbère. Wist je dat de kronkelige paden, romantische baaitjes en indrukwekkende rotsformaties als inspiratiebron dienden voor de schilder Salvador Dalí? Hier rijd je dan ook letterlijk een schilderachtig landschap binnen. Ga ook eens mee op duikexcursie waarbij je de glinsterende onderwaterwereld vol zeesterren en octopussen kunt bewonderen. Vervolgens proef je in de nabijgelegen stad Rosas van de heerlijke tapas die Spanje geliefd maakt.