Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Chantonnay

Ontdek ‘La Douce France’ tijdens een vakantie Chantonnay, een authentiek Frans dorpje in de regio Pays de la Loire. Struin door de slingerende straatjes in het centrum en bewonder de kleurrijke bloemen en stijlvolle gebouwen zoals het gemeentehuis aan de Place d’Hotel de Ville. En voor een bijzonder uitstapje rijd je naar natuurgebied Marais Poitevin voor een boottochtje over de vele meren en kanalen.

Ontdek het kleurrijke centrum van Chantonnay

Kom volledig tot rust tijdens een vakantie Chantonnay, een typisch Frans dorpje in de regio Pays de la Loire, in het departement Vendée. De statige gebouwen en kleurrijke bloemen die overal door het centrum van Chantonnay staan geven de stad een unieke charme, en de stijlvolle straatjes stralen zo veel gezelligheid uit dat je straks niet meer naar huis terug wil. Neem ook zeker een kijkje bij de ‘Mairie’ op de Place d’Hotel de Ville. Het hotel van TUI bevindt zich op slechts 5 kilometer van het centrum, midden in een bosrijke omgeving en pal aan een betoverend mooi meer. Het lijkt wel een sprookje!

Met een bootje door het ‘Groene Venetië’

Zin in een bijzonder uitstapje tijdens je vakantie Chantonnay? Op minder dan een uur rijden van het hotel van TUI vind je het adembenemend mooie natuurgebied Marais Poitevin, ook wel het ‘Groene Venetië’ genoemd. Het park bestaat voornamelijk uit moerasland en ademt een bijna mystieke sfeer. Maak een ontspannen boot- of fietstocht door het park en bewonder de bijzondere watervogels die zich baden in de meren en kanalen. Middeleeuwse cultuur is er te vinden bij het nabijgelegen Château des Roches-Baritaud en de donjon van Sigournais.

Bekijk alle vakanties Chantonnay (1)