COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Coly

Vakantie Coly

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Atlantische Kust-Aquitaine
  4. Dordogne
  5. Coly

Rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Coly. Watersporters ook. Het Franse dorpje in de Dordogne wordt namelijk omringd door schaduwrijke bossen en stromende beekjes. Om de snelstromende, perfecte kajak-rivier de Vézère niet te vergeten. Zie je jezelf na het raften al zitten op de camping met een goed glas wijn en de barbecue aan? Misschien wel met je eigen gevangen vis.

Vakantie Coly

Rust en waterpret in Coly

Een rustige kampeervakantie in Frankrijk vol waterpret is waar het om draait tijdens een vakantie Coly. Voor rustzoekers is dit dorpje in de Dordogne dan ook een perfecte vakantiebestemming. De camping van TUI wordt omringd door schaduwrijke bossen en stromende beekjes. Tel daar het turquoise gekleurde meertje bij op en je snapt dat afkoelen hier geen probleem moet zijn. Neem gerust je hengel mee om iets te vangen voor op de barbecue van ’s avonds. Voor iets meer actie ligt de snelstromende Vézère rivier nabij. Raften en kajakken doe je hier.

De rijk versierde grotten van Lascaux bewonderen

Wist je dat de ‘Sixtijnse kapel van de Paleolithische Kunst’ op steenworp afstand van de camping in Coly ligt? Zo worden de grotten van Lascaux genoemd omdat ze de rijkst beschilderde prehistorische grotten zijn die tot nu toe zijn ontdekt. De muurschilderingen die onze voorouders vanaf 15.000 voor Christus achterlieten zijn dan ook indrukwekkend. Tijdens een vakantie Coly kun je een replica van de grotten bezoeken en de afbeeldingen van bizons, neushoorns en stieren bekijken. De echte grot is verboden terrein zodat deze unieke vondst niet verloren gaat.