Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Concourson-sur-Layon

Vakantie Concourson-sur-Layon

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Loire
  4. Pays de la Loire
  5. Concourson-sur-Layon

Tijdens een kampeervakantie in Concourson-sur-Layon staat uw camping in het wijngebied van de Loire streek en kan een bezoek aan de wijngaard van 'Jousset Louis' niet ontbreken. De Loire is echter ook bekend om de sprookjesachtige kastelen, zoals het Château de Saumur. Bent u op familievakantie? Rijd dan naar het 'Bioparc de Doué la Fontaine' voor een bezoek aan de koning van de savanne.

Vakantie Concourson-sur-Layon

Wijngaarden en kastelen

Waar de meeste Franse steden bestaan uit prachtige kerken of abdijen is dat in Concourson-sur-Layon wel anders. Deze stad bevindt zich middenin het wijngebied van de Loire en laat zich dan ook kenmerken door de wijngaarden rondom het centrum. Steek tijdens een kampeervakantie in Concourson-sur-Layon de Layon rivier over en breng een bezoek aan 'Jousset Louis' voor een wijnproeverij.

De Loire staat ook bekend als de regio met talloze sprookjesachtige kastelen. Op zo'n 20 minuten rijden van de 4 sterren camping in Concourson-Sur-Layon ligt de stad Saumur met zijn gelijknamige kasteel. Château de Saumur is bewoond geweest door verschillende Franse koningen die ieder hun eigen stempel op het complex hebben gedrukt. Toch is de buitenkant misschien wel het mooist vanwege de torentjes met zwarte daken.

Op bezoek bij de 'koning van de savanne'

Tijdens een vakantie in Concourson-sur-Layon verblijft u op een 4 sterren camping van TUI op korte afstand van het 'Bioparc de Doué la Fontaine'. Deze dierentuin biedt niet alleen een thuis aan de koning van de savanne, maar ook aan krokodillen, tijgers en luipaarden. Tijdens een bezoek aan deze dierentuin maak je al wandelend een reis door de wereld en kunnen de kids de dieren zelfs van dichtbij mee maken tijdens het meelopen met de dierenverzorgers.