Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Crécy la Chapelle

Tijdens een vakantie Crécy la Chapelle wissel je een stedentrip in Parijs af met een bezoek aan Disneyland. Beide beroemde plekken liggen op steenworp afstand van de schaduwrijke camping van TUI. Maar Crécy la Chapelle is zelf ook een bezoek waard. Kronkelige kanaaltjes, bruggen en middeleeuwse kerken vormen het schilderachtige decor. Cultuurliefhebbers komen dan ook ogen tekort in het centrum van het dorp.

Vakantie Crécy la Chapelle

Het middeleeuwse plaatje van Crécy la Chapelle

Aan de rand van Parijs en Disneyland ligt het middeleeuwse dorpje Crécy la Chapelle. Als cultuurliefhebber kom je in dit rustige dorpje ogen tekort. Forten, molens en kerken vormen het straatbeeld van Crécy la Chapelle. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de vele kanaaltjes en bruggen die er te vinden zijn. Het is bijna alsof je in Venetië bent. Breng tijdens een vakantie Crécy la Chapelle eens een bezoek aan de Notre-Dame-De-L’assomption kerk die zijn robuuste uiterlijk dankt aan de hoekige torens. Je kunt de klokkentoren beklimmen en uitkijken over het dorp. Bijkomen van het sightseeing doe je op een terrasje aan het water met een goed glas wijn.

Naar Parijs en Disneyland

Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Crécy la Chapelle op een schaduwrijke camping net buiten het dorp. De camping is de ideale uitvalbasis voor een stedentrip in Parijs. Maar ook voor een bezoek aan Disneyland Parijs. Dit meest bekende attractiepark van Europa bereik je binnen een kwartier rijden. Ervaar de spanning van de Space Mountain achtbaan en het spookhuis Phantom Manor. Of geniet van de sprookjesachtige optocht waarbij je op de foto kunt met Donald Duck en Sneeuwwitje. En natuurlijk is Disney ook de plek om ’s avonds magische shows te bekijken. Bezoek je Parijs? Maak dan een boottocht over de Seine waarbij je de bezienswaardigheden van de stad kunt bewonderen.