Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Dienne

Voor een onvergetelijke familievakantie in Frankrijk ben je in Dienne aan het juiste adres. Eerst per fiets de omgeving verkennen, daarna een gezellig potje midgetgolf op het vakantiepark, gevolgd door een duik in het zwembad. En misschien tussendoor nog een bezoek aan het middeleeuwse plaatsje Chauvigny? Er is hier zo veel te zien en beleven dat je gegarandeerd tijd tekort komt tijdens je vakantie Dienne.

Vakantie Dienne

Familievakantie in Dienne

Dit jaar met het hele gezin op vakantie in Frankrijk? Het plaatsje Dienne bevindt zich in de voormalige regio Poitou-Charentes en is een ideale bestemming voor een gezellige familievakantie. Er is op en nabij het vakantiepark van TUI in Dienne namelijk van alles te zien en te beleven. Plons in het buitenbad of huur een fiets om de bosrijke omgeving te verkennen. Lekker doortrappen met de zon op je gezicht en de wind in je haren, heerlijk toch? Of misschien ga je liever paardrijden of een potje midgetgolfen? Ook bijzonder aan het vakantiepark zijn de accommodaties. Hier slaap je niet in een simpele tent of bungalow, maar in een heuse Pipowagen of boomhut! Een onvergetelijke ervaring voor de kids.

Sfeer proeven in Chauvigny

Er is op het vakantiepark zo veel te doen dat je bijna zou vergeten om ook de leuke plaatsjes in de buurt te verkennen. Neem tijdens je vakantie Dienne bijvoorbeeld een kijkje bij Chauvigny op nog geen half uur rijden van het vakantiepark. Naast een gezellig centrum met leuke winkeltjes vind je hier maar liefst vier (!) middeleeuwse kastelen. Daar ben je wel even zoet mee. Ook de markt op zaterdag is een aanrader. Struin op je gemak langs de kraampjes waar de marktkooplui hun mooiste kazen en andere typisch Franse lekkernijen aanprijzen.