Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Dolus-d'Oléron

Geniet van een ontspannen vakantie in Dolus-d’Oléron, gelegen in de Franse streek Charente Maritime. Heerlijk uitwaaien en schelpen zoeken op een van de uitgestrekte zandstranden zoals Perroche of La Rémigeasse. Of huur een fiets op het vakantiepark van TUI en verken de natuurrijke omgeving per 'velo'. En ook natuurpark Le Marais aux Oiseaux is zeker een bezoekje waard tijdens je vakantie Dolus-d’Oléron.

Vakantie Dolus-d'Oléron

Dolus-d’Oléron: een pareltje voor rustzoekers

Het schitterend gelegen plaatsje Dolus-d’Oléron is een heerlijke bestemming voor een strandvakantie aan de Franse westkust. Wanneer je via de 3 kilometer lange brug die het eiland Île d'Oléron met het vasteland verbindt aan komt rijden, kom je gelijk in de vakantiestemming. Tijdens je vakantie in Dolus-d’Oléron vul je je dagen met luieren of uitwaaien op een van de fijne zandstranden. Met een kustlijn van ruim 90 kilometer heb je meer dan genoeg plek om je handdoek uit te spreiden. En na een heerlijke dag op het strand geniet je op het vakantiepark van TUI met een koel drankje nog even van de laatste zonnestralen.

Verken het eiland 'en velo'

Wie tijdens een vakantie Dolus-d’Oléron graag een beetje actief blijft, kan op het vakantiepark een fiets huren om de omgeving te verkennen. Stap op je 'velo' en maak een fietstocht langs de baai van La Rémigeasse. Of neem een kijkje bij de oude parochie, de Prieure de la Perroche vlakbij het strand van Le Perroche. Fiets nog een stukje verder en je komt bij het schitterende natuurpark Le Marais aux Oiseaux, waar dichte bossen en moerasland elkaar afwisselen en waar je goed vogels kunt spotten. Zet je fiets aan de kant en verken het park te voet. Wie weet spot je wel een ooievaar, of een blauwe reiger! Terug op het vakantiepark van TUI kun je nog even lekker dobberen in het zwembad of een boekje lezen op het terras bij je appartement.