Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Évian-les-Bains

Vakantie Évian-les-Bains

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Évian-les-Bains

Een vakantie in Évian-les-Bains verkwikt lichaam en geest. Deze stad vind je aan de zuidoever van het meer van Genève, aan de Franse kant. Tijdens wandeltochten door de Alpen raakt je hoofd vanzelf leeg en geniet je volop van het uitzicht over het meer. Dat kan trouwens zó op een ansichtkaart... Ontspannen na al die inspanning doe je in de thermen van Évian-les-Bains. Daar ervaar je het heilzame effect van het Evian-mineraalwater.

Vakantie Évian-les-Bains

Évian-les-Bains verkwikt

Een vakantie in Évian-les-Bains is net zo verkwikkend als een duik in het meer van Genève. Deze kleine stad ligt dan ook aan de zuidoever van dit grote meer in Frankrijk. Achter de stad verrijzen de Franse Alpen, ideaal voor een wandeltocht of twee. Vlakbij loopt bijvoorbeeld de GR5-langeafstandsroute. Afkoelen na een actieve wandeldag doe je natuurlijk in het zwembad bij het appartement van TUI. Dit vind je aan de rand van de stad. Zijn pluspunten? Dat zijn rust, ruimte én een fantastisch uitzicht over het meer.

Heilzame ontspanning in Évian-les-Bains

De Cachat-bronnen van Évian-les-Bains bezorgden de plaats wereldfaam. Je kent het mineraalwater van Evian vast wel, want de waterflesjes zijn overal te koop. Tijdens deze vakantie kun je je letterlijk in het heilzame water onderdompelen, in het thermencomplex van Évian-les-Bains. Boek er een behandeling voor de ultieme ontspanning. Daarna slenter je het gezellige centrum in voor een kop 'café'. Aan de Rue Nationale ontdek je winkels, restaurants en knusse pleinen met terrasjes. Één ding is zeker: na een vakantie in Évian-les-Bains kom je als herboren thuis.