Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Fuilla

Vakantie Fuilla

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Languedoc & Roussillon
  4. Pyrénées-Orientales
  5. Fuilla

Ga je op vakantie naar Fuilla? Vergeet dan de wandelschoenen niet. Dit kleine dorp vol stenen huisjes ligt in de Franse Pyreneeën, in de regio Pyrénées-Orientales. Naast 3.500 kilometer wandelroute vind je er een scala aan mogelijkheden voor avontuur, zoals raften en canyoning. Tip: beklim de 2.784 meter hoge Pic du Canigou en bezoek onderweg naar boven de spectaculair gelegen abdij van Saint-Martin-du-Canigou.

Vakantie Fuilla

Ruig Frankrijk in Fuilla

Kom op vakantie naar Fuilla en ontdek de ruige kant van Frankrijk. Dit kleine dorp ligt in de Pyrénées-Orientales, het Franse gedeelte van de Pyreneeën, op een klein uur rijden ten westen van Perpignan. Fuilla ligt in een kleine vallei waar de Rotja-rivier doorheen stroomt. Je komt hier op vakantie om te genieten van rust en tal van sportieve activiteiten. Raften, canyoning, wandelen, mountainbiken, paardrijden: het kan in de groene bergen en heuvels van de Pyreneeën allemaal. En in Fuilla kun je ook nog eens verblijven in een luxe safaritent op de camping van TUI. Zo word je beslist één met de natuur...

Fuilla is een wandelparadijs

Een vakantie in Fuilla is een droom voor wandelaars. In de regio Pyrénées-Orientales vind je ongeveer 3.500 kilometer aan wandelpaden, zowel lang als kort. De langeafstandsroute GR10 voert bijvoorbeeld dwars door de Franse Pyreneeën en start aan de voet van de Pic du Canigou. Ook kun je de top van deze 2.784 meter hoge berg beklimmen. Plan dan onderweg zeker een bezoek aan de abdij van Saint-Martin-du-Canigou. Dit bouwwerk in romaanse stijl ligt op de flanken van de Pic du Canigou. Het uitzicht vanonder zijn bogengalerij is gewoonweg spectaculair. De tuin vol rozen en lavendel, de omringende rotswanden en bergen zijn echt een plaatje om te zien.