Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Gruissan

In het zuiden van Frankrijk ontdek je tijdens een vakantie Gruissan unieke plekken. Het vissersdorpje aan de Middellandse Zee dankt zijn gezicht aan de cirkelvormige straten die rondom de middeleeuwse Barberousse toren zijn gebouwd. Je kunt de stenen toren beklimmen en de straten van bovenaf bekijken. Bijkomen doe je op het strand van Gruissan dat dankzij de strandhuisjes als bijnaam ‘La plage des Chalets’ heeft.

Vakantie Gruissan

Zonnen op het strand van de chalets

Cultuur snuiven en zonnen aan de Middellandse Zee gaan hand in hand tijdens een vakantie Gruissan. Dit vissersdorpje in het zuiden van Frankrijk dankt zijn gezicht aan het langgerekte zandstrand vol strandhuisjes. Het is niet voor niks dat het strand van Gruissan als bijnaam ‘La plage des Chalets’ heeft. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Gruissan in een appartement nabij het strand. Hier kun je de hele dag luieren onder de zon en af en toe een frisse plons nemen in het diepblauwe water. In de avonduren loop je vanaf het strand zo naar de haven van Gruissan waar je van verse vis smult. Luxe zeilboten en dobberende vissersbootjes vormen het uitzicht.

Een uniek uitzicht over Gruissan

Gruissan is niet alleen te herkennen aan de witte strandhuisjes. De middeleeuwse Barberousse toren is het symbool van het dorp. Tijdens een vakantie Gruissan kun je de stenen toren beklimmen en uitkijken over de Middellandse Zee. Ondertussen kun je ook de cirkelstraten van Gruissan van bovenaf bekijken. De straten in het dorp zijn namelijk aangelegd in een cirkel rondom de Barberousse toren. Een uniek gezicht. Zoek hier ’s avonds een terrasje op en geniet van Franse wijn en kaasjes. Of maak tijdens zonsondergang een boottocht en zie hoe de lichtjes van Gruissan de stenen huizen een romantisch gezicht geven.