Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Hermival les Vaux

Cultuur proeven en wilde dieren spotten en dat allemaal in Frankrijk. Je doet het tijdens een vakantie Hermival les Vaux. Dit dorpje ligt in de Calvadosstreek waar de bekende appelcider gemaakt wordt. Tussen de glooiende weilanden en de groene appelbomen kun je de cultuur echt letterlijk proeven. Overnachten doe je bij het CERZA Parc des Safaris waar je vanaf het terras zebra´s, neushoorns en giraffes spot.

Vakantie Hermival les Vaux
Bekijk alle vakanties Hermival les Vaux (1)

Oog in oog met wildlife in Frankrijk

Op safari in Frankrijk? Dat kan. Tijdens een vakantie Hermival Les Vaux. In dit dorpje in West-Frankrijk verblijf je namelijk op een vakantiepark bij CERZA Parc des Safaris. Perfect voor gezinnen met kinderen die willen kamperen in Frankrijk. Ontbijt met croissants op de houten veranda van de bungalow en spot zebra’s en giraffes. Of geniet ’s avonds van een goed glas wijn op het terras en zie neushoorns water drinken. Overdag staat de safaritrein voor jullie klaar en is het cinéma 3D, waar je door de lucht zweeft en de oceaan in duikt, een aanrader.

Proeven van de appelcider in de Calvadosstreek

Wist je dat je tijdens een vakantie Hermival les Vaux de omgeving letterlijk kunt proeven? En nee, niet omdat er struisvogelburger op het menu staat, maar omdat het dorp in de Calvadosstreek ligt. Tussen de glooiende weilanden en de vele appelbomen liggen boerderijen waar appelcider wordt gemaakt. Stap de auto in om de Route du Cidre te rijden en van dit beroemde, lokale drankje te proeven. Neem ook gerust een extra fles mee terug naar Nederland. Een souvenir was nog nooit zo lekker.

Bekijk alle vakanties Hermival les Vaux (1)