Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Hermival les Vaux

Vakantie Hermival les Vaux

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Normandië
  4. Hermival les Vaux

Het eerste wat opvalt als u richting Hermival les Vaux rijdt zijn de vele appelbomen die de Franse streek Calvados sieren. Dit is gelijk ook de naam voor het product dat wordt gemaakt van deze vele appels: de Calvados cider die u zeker geproefd moet hebben! Tijdens een vakantie in Hermival les Vaux zullen de kids waarschijnlijk meer voelen voor een bezoek aan safaripark Cerza. U wandelt er zo naartoe vanuit uw eigen lodge van TUI!

Vakantie Hermival les Vaux
Bekijk alle vakanties Hermival les Vaux (1)

De appelbomen van Calvados

Onderweg naar uw bestemming in de Franse regio Normandië ziet u licht glooiende weilanden, doorbroken door vele appelbomen. U bent tijdens uw autovakantie naar Hermival les Vaux in de Calvadosstreek terecht gekomen waar veel appelcider wordt geproduceerd: Calvados genaamd. Even proeven? De ‘Route du Cidre’ leidt langs verscheidene ciderfarms zoals ‘Domaine Saint-Hippolyte’, waar je alles leert over de productie van cider, eindigend in een proeverij.

Ook voor een familievakantie is Hermival les Vaux een leuke bestemming. Vanuit uw lodge op het vakantiepark van TUI zijn dieren als kangoeroes en hangbuikzwijnen van safaripark Cerza al te zien. De meer 'gevaarlijke' exemplaren bevinden zich achter de hekken van het park. Hoog tijd dus voor een safari langs giraffen, nijlpaarden en leeuwen!

Fruits de mer aan de Normandische kust

Tijdens een vakantie in Hermival les Vaux heb je talloze mogelijkheden voor een leuk dagje uit. Zo kun je een bezoek brengen aan Lisieux, de hoofdstad van de streek Pays d’Auge. In deze stad, bekend vanwege de Heilige Theresia, zijn onder andere de gotische Saint-Pierre kathedraal en de Basilique Sainte Thérèse te vinden.

Hermival les Vaux ligt ook vlakbij de Côte Fleurie met interessante badplaatsen als Honfleur en Trouville-sur-Mer op iets meer dan een halfuur rijden. Kijk uit over de vele bootjes met vlaggetjes in de haven van Honfleur. Of flaneer zoals de 19e eeuwse Parijzenaren over de houten boulevard in Trouville-sur-Mer, met aan de rechterzijde de meest sprookjesachtige villa’s.

Geen zin om te koken? Bestel dan een schaal ‘fruits de mer’ op de oude markt bij ‘Marché aux Poissons’, een van de oudste vissersbedrijven van Trouville-sur-Mer.

Bekijk alle vakanties Hermival les Vaux (1)