Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Jard sur Mer

Jard sur Mer heeft alle ingrediënten voor een geslaagde Franse zonvakantie. Het plaatsje ligt aan de Franse kust van Vendée en heeft fijne zandstranden, een grillige kustlijn en een groot bosgebied. Een vakantie in Jard Sur Mer is ideaal voor dagen aan het strand, fietstochten door de bossen of wandelingen op de pier. Ook de omgeving is prachtig met op 7 kilometer van het hotel van TUI de bijzonder gekleurde rotsen van Pointe du Payré.

Middenin de natuur van Jard Sur Mer

In het Franse plaatsje Jard Sur Mer is het goed vertoeven met strand, natuur en een gezellig centrum. Door de ligging aan de Franse kust van de Vendée geniet je tijdens een vakantie Jard Sur Mer van fijne zandstranden aan de Atlantische oceaan. Ook kenmerkend aan de kust zijn de grillige rotspartijen en de 350 hectare aan bosgebied. De omgeving nodigt uit voor een dagje zonnebaden of een picknick tussen de vele boomsoorten. De camping van TUI bevindt zich middenin het prachtige natuurgebied van Vendée. Binnen no time sta je op het fijne zandstrand. Huur daarnaast een fiets en verken de vele fietspaden door het bosgebied.

Wandelingen op de pier

De camping ligt niet alleen dichtbij het strand, de gezelligheid van het centrum ligt ook op maar een kilometer afstand. Indrukwekkende bezienswaardigheden zoals de kerk van Sint Radegund pronken in de stad. De smalle steegjes leiden je uiteindelijk naar de sfeervolle jachthaven, vol plezierjachten en gezellige terrasjes. De haven is de perfecte plek om tijdens je vakantie Jard Sur Mer een hapje te eten of een wandeling te maken op de pier. Wil je het tijdens je vakantie verder zoeken dan Jard Sur Mer, dan is Pointe du Payré een waardige plek voor een leuk uitstapje. Op zo’n 7 kilometer van Jard Sur Mer ligt deze bijzondere rotspartij met dieporanje gekleurde rotslagen.

Bekijk alle vakanties Jard sur Mer (1)