Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie La Barre de Monts

Een vakantie in La Barre de Monts is een traktatie voor de hele familie. Deze moderne badplaats vind je aan de Atlantische kust in Frankrijk, in het departement Vendée. De kids vermaken zich zeker op het zandstrand van La Grande Côte met hun vliegers, emmertjes en schepjes. Voor een écht strandavontuur is een gezamenlijke kitesurfles een tip. En wil je er nog op uit? Ga dan een dagje fietsen op het verrassende Île de Noirmoutier.

Vakantie La Barre de Monts
Bekijk alle vakanties La Barre de Monts (1)

Familievakantie in La Barre de Monts

Tijdens een vakantie in La Barre de Monts verblijf je met de hele familie aan de Franse kust. La Barre de Monts is een moderne badplaats in het departement Vendée, in het westen van Frankrijk. Lange zandstranden, zoutpannen en bossen bepalen het vlakke landschap rondom La Barre de Monts. Hier verblijf je op een camping van TUI. Het zwembad, de speeltuin en het sportterrein zorgen er zeker voor een onvergetelijke familievakantie.

Strandavontuur op La Grande Côte

De camping in La Barre de Monts ligt centraal tussen strand en dorp. Het moderne La Barre de Monts is van alle gemakken voorzien. Je vind er een handvol restaurants en een fijne boulevard langs het Fromentine-strand. Maar vanaf de camping loop je net zo makkelijk in 10 minuten naar het zandstrand van La Grande Côte. Je beleeft er samen met de kinderen de mooiste strandavonturen: van vliegeren tot kitesurfen. Daar is dit uitgestrekte strand namelijk bij uitstek geschikt voor.

Fietsen op Île de Noirmoutier

Vanaf La Barre de Monts zie je een metershoge brug over de Atlantische Oceaan. Die leidt naar het Île de Noirmoutier. Dit vakantie-eiland verrast dankzij vele zandstranden, pittoreske vissersdorpen en oesterteelt. Maak dus vooral een keer de oversteek tijdens de vakantie in La Barre de Monts. Verken het eiland bijvoorbeeld op de fiets. Zo kom je onder meer langs Passage du Gois, de weg die twee keer per dag onder water loopt en vroeger de enige toegang was. Tegenwoordig is echter het dé bezienswaardigheid van het eiland.

Bekijk alle vakanties La Barre de Monts (1)