Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie La Grande-Motte

Bijzonder kun je een vakantie La Grande-Motte wel noemen. Dankzij de vele witte gebouwen die in de vorm van piramides zijn gebouwd kun je de badplaats omschrijven als het ‘Egypte van Frankrijk’. Tel daar de vele groene dennen, tamarisken en oleanders bij op en je hebt het stadsbeeld te pakken. 3 goudkleurige zandstranden, een chique jachthaven en het kleurrijke Étang de l'Or maken het uitzicht compleet.

Vakantie La Grande-Motte

Appartement La Grande-Motte

Onderweg naar een appartement in La Grande-Motte zie je de bijzondere bouwwerken van de moderne kustplaats al van verre liggen. De flatgebouwen aan de Middellandse Zee zijn hier namelijk gebouwd in futuristische piramidevorm. Maar de belangrijkste trekpleisters van het plaatsje in Zuid-Frankrijk zijn de zee en het grote Étang de l'Or. Onze aanrader: maak een wandeling om het meer en geniet van het hoge riet en de vele watervogels. Om vervolgens verkoeling te zoeken in de Middellandse Zee. Neem gerust het hele gezin mee, want in een 2-kamerappartement van TUI pas je met vijf personen. En in de kitchenette maak je in een handomdraai voor iedereen aligot klaar. Gemakkelijk, en wel zo voordelig.

Het bijzondere gezicht van La Grande-Motte

70% groen en 30% moderne architectuur. Deze bijzondere combi ontdek je tijdens een vakantie La Grande-Motte. De Zuid-Franse badplaats is vooral bekend om de witte gebouwen die in de vorm van piramides zijn opgebouwd. De vele dennen, tamarisk en oleander steken daar fotogeniek tegen af. En dan zijn we de chique jachthaven en de goudkleurige stranden nog vergeten. Een moderne zonvakantie vier je hier. Maak eens een boottocht over de Middellandse Zee of geniet bij een gezellig terras van het bijzondere stadsbeeld. Onder genot van een goed glas wijn natuurlijk.

Zonnen aan de Middellandse Zee

Zonaanbidders kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie La Grande-Motte. De moderne badplaats heeft namelijk drie stranden waar het overdag goed toeven is. Vooral Le Grand Tavers is enorm populair. Dat heeft alles te maken met de glooiende duinen en de pijnbomen die het strand omringen. Watersporters kunnen beter het strand van Le Couchant opzoeken en zeilen, kanoën of kitesurfen op het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Al is kanoën over het Étang de l'Or met zijn vele zoutpannen en paarskleurige rietvelden net zo indrukwekkend.