Boek nu je kampeervakantie met de Snelle Boekers Voordelen!
La Grande-Motte

Vakantie La Grande-Motte

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Hérault
  4. Languedoc & Roussillon
  5. Languedoc & Roussillon Kust
  6. La Grande-Motte

In het zuiden van Frankrijk ligt een bijzondere badplaats in tegenstelling tot veel andere Franse badplaatsen, het moderne La Grande-Motte. De uitzonderlijke architectuur en groene omgeving zal u gelijk opvallen als u met de auto aankomt. Op een van de 3 stranden in deze plaats kunt u bijkomen van alle bijzondere indrukken, of bezoek het watersportcentrum tijdens een vakantie in La Grande-Motte voor wat meer actie.

Appartement La Grande-Motte

Tijdens een zonvakantie in de Franse badplaats La Grande-Motte kom je oog in oog te staan met een knap staaltje architectuur. De architect die aan de slag ging met deze jonge badplaats liet zich inspireren door de precolumbiaanse piramides van Mexico. De bebouwing hier heeft dan ook vaak de vorm van een piramide. Een andere bezienswaardigheid van La Grande-Motte is de jachthaven die ruim 1500 aanlegplaatsen heeft. La Grande-Motte heeft nog een troef: maar liefst 70% van de stad is groen dankzij de dennen, tamarisken en oleanders. Ander groen vindt u op loopafstand van het appartement in La Grande-Motte, namelijk de 18-holes golfbaan vlakbij het Étang du Ponant. Heeft u meer oog voor de zon? In La Grand-Motte kun je kiezen uit drie stranden zoals het blauwe vlag strand Le Couchant die geleidelijk afloopt in de Middellandse Zee. In het hoogseizoen worden uw kinderen extra in de gaten gehouden door 4 reddingsposten. Na een lome dag onder de Zuid-Franse zon is het fijn om u terug te kunnen trekken in uw koele appartement van TUI. Nog even langs de boerenmarkt lopen voor de boodschappen en u kunt uw diner zelf gaan bereiden.

Bekijk alle appartementen La Grande-Motte (1)

Bijzondere architectuur

In het Zuid-Franse department Hérault ligt de moderne badplaats La Grande-Motte. Zowel actievelingen als rustzoekers zullen zich thuis voelen in deze gezellige stad. U loopt het appartement van TUI uit en kunt zo beginnen aan een wandeling door La Grande-Motte.
Als u om u heen kijkt, springt vooral de uitzonderlijke architectuur in het oog, veel witte gebouwen in de vorm van een twee dimensionale piramide. Maar wat ook opvalt is de groene omgeving. Maar liefst 70% van La Grand-Motte bestaat uit dennen, tamarisk, oleander en vele andere bomen en planten.

Na de stadswandeling door de fleurige bloemenperken in de sfeervolle winkelstraatjes kunt u een Frans wijntje gaan drinken in een van de vele bars of restaurants aan het strand.

Genieten van de activiteiten aan het strand

Rust tijdens uw vakantie in La Grande-Motte zult u vinden op een van de drie prachtige zandstranden waar u zo bent vanuit het appartement van TUI. Op het strand van Le Grand Tavers kunt u genieten tussen de duinen en pijnbomen en zwemmen tussen de zeeflora en fauna.

Watersportliefhebbers kunnen hun hart ophalen op het strand van Le Couchant, waar zelfs - als het weer gunstig is - een zone is voor alleen kitesurfers.
Maar ook zeilen en kanoën is mogelijk bij het watersportcentrum op het strand van Le Couchant. Mocht u niet van water houden, dan kunt u altijd nog een balletje slaan op de golfbaan van La Grande-Motte.

Bekijk alle vakanties La Grande-Motte (1)