Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie La Pommeraye

Geniet je graag van goed eten met een lekker glas wijn? Boek dan zeker een vakantie naar La Pommeraye. Dit kleine dorp vind je in de West-Franse regio Pays de la Loire. Wijnvelden omringen La Pommeraye en verderop slingert de Loire-rivier door het landschap. Je ontdekt hier de lekkerste Anjou-wijnen en lokale gerechten. Iets te veel gegeten? Geen nood, want dat wandel of fiets je er wel weer af met al die langeafstandroutes voor de deur.

Vakantie La Pommeraye

La Pommeraye tussen de wijngaarden

Een vakantie naar La Pommeraye is geschikt voor zowel liefhebbers van culinaire hoogtepunten als actievelingen. Dit dorp ligt op een half uur van de stad Angers, vlakbij de oevers van de Loire in het Pays de la Loire. Deze regio vind je in het westen van Frankrijk. La Pommeraye ligt midden tussen de wijngaarden, waar de bekende Anjou-wijnen vandaan komen. Je verblijft er met TUI op een 7 hectare groot vakantiepark met hotelkamers en bungalows, een idyllische plek om tot rust te komen.

Smullen van het beste van de Loire

Wie houdt van goed eten, is zeker op zijn plek in La Pommeraye. Het restaurant van het hotel serveert de lekkerste lokale gerechten. Probeer bijvoorbeeld het ingemaakte varkensvlees uit Anjou of 'rillettes du Mans'-paté. Smaakt de bijpassende wijn naar meer? In de winkels van La Pommeraye ontdek je ongetwijfeld een grote selectie plaatselijke wijnen. Je vindt ze slechts 500 meter verderop, dus je wandelt er zó heen.

Actief in La Pommeraye

De extra kilocalorieën van het heerlijke eten raak je tijdens een vakantie in La Pommeraye ook wel weer kwijt. Vlak langs het dorp lopen namelijk twee langeafstandsroutes: de GR3 en de Loire à Vélo. Voor de GR3 heb je enkel goede wandelschoenen nodig, voor de Loire à Vélo is een fiets noodzakelijk. Beide routes voeren je dwars door de wijnvelden naar de oevers van de Loire-rivier. Wie liever bij het hotel blijft, kan zich trouwens ook prima uitleven met tennis, volleybal of badminton.