NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Lacanau Océan

Zoals de naam al aangeeft, staat een vakantie Lacanau Océan in het teken van water. Breng een zonvakantie door op de uitgestrekte stranden van de Atalantische Oceaan of ga surfen op de hoge golven. Watersporters kunnen hun energie kwijt aan het Lac de Lacanau. Wie liever op het droge blijft, kan een wandeling maken door het grootste woudmassief van Europa op weg naar de grootste duin van Europa: Dune du Pyla.

Vakantie Lacanau Océan

Surf mee op hoge golven

Je hebt zeker een levendige vakantie als je naar Lacanau Ocean gaat. Hier zit je direct aan de Franse Atlantische Kust-Aquitane. Ben je een echte watersportliefhebber? Surf dan mee met de lokale surfers op de hoge golven van de Atlantische Oceaan. Geniet je liever in alle rust van de zon, dan is er voor de echte strandliefhebber een kilometer aan strand te vinden. Verblijf in een luxe vakantiewoning van TUI en gooi je handdoek uit op dit uitgestrekte witte zandstrand dat opgedeeld wordt in het Plage Nord, Plage Sud en Plage Centrale.

Watersporten op Lac de Lacanau

Mochten de hoge golven je niet zo aanspreken dan kan je altijd uitwijken naar het Lac de Lacanau, een meertje van zo’n 20 vierkante meter groot. Geniet hier van de strakblauwe hemel terwijl je aan het kajakken, windsurfen of zeilen bent. Zin in nog meer avontuur? Dan vind je op een uurtje rijden van je vakantiewoning de grootste duin van Europa: Dune du Pyla. Deze populaire bezienswaardigheid is 107 meter hoog en 500 meter lang. Combineer de duin met een wandeling door het grootste woudmassief van Europa en sla twee vliegen in één klap.