Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Lagorce

Cultuur proeven en actief bezig zijn gaan tijdens een vakantie Lagorce hand in hand. Dit middeleeuwse stadje ligt in de Zuid-Franse streek Ardèche en wordt omringd door dichte bossen en wijngaarden. In het sfeervolle centrum van de stad kun je de Côtes du Vivarais wijn proeven. Omdat de 5 sterrencamping van TUI nabij de rivier de Ardèche ligt is kanoën een aanrader. Zo kun je de grillige ravijnen in al zijn glorie bewonderen.

Vakantie Lagorce

Cultuur proeven in romantisch Lagorce

In de schilderachtige Zuid-Franse streek de Ardèche is het middeleeuwse dorp Lagorce een ideale uitvalbasis voor een romantische vakantie. Wist je dat Lagorce ook omringd wordt door glooiende heuvels vol wijngaarden? In het centrum van de stad serveren de sfeervolle terrassen de lokale Côtes du Vivarais wijn. Je kunt tijdens een vakantie Lagorce de cultuur dan ook letterlijk proeven. Vergeet niet om de stad zelf te bewonderen. Dankzij de middeleeuwse huizen, de stenen doorkijkjes en de smalle straten is het alsof je in een sprookjesboek bent beland. Vooral ’s avonds met de straatverlichting aan viert de romantiek hoog tij. Opfrissen kan bij terugkomst op de luxe camping van TUI. Vooral de zwembaden met waterglijbaan zorgen voor pret bij jong en oud.

Kanoën door de schilderachtige Ardèche

Tijdens een vakantie Lagorce verblijf je op een luxe 5 sterrencamping middenin de groene loofbossen. De rustig kabbelende rivier de Ardèche ligt op een steenworp afstand. Je kunt hier dan ook naar hartenlust wandelen en kanoën. Vooral die laatste activiteit is een aanrader. Dat komt omdat je tijdens het kanoën over de Ardèche grillige rotsformaties en steile kliffen passeert. Het groen/blauw gekleurde water van de rivier steekt daar schilderachtig tegen af. Peddel zeker naar de Pont d’Arc. Bij deze 34 meter hoge rotsblok kun je op het zandstrand bijkomen onder de zon en genieten van de indrukwekkende omgeving.