VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Lathuile

Vakantie Lathuile

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Lathuile

Voor een actieve vakantie in Frankrijk is Lathuile een ideale uitvalbasis. Het bergdorp ligt namelijk aan het Meer van Annecy waar kajakkers, windsurfers en paddleboarders aan hun trekken komen. Al kun je tijdens een vakantie Lathuile ook de fiets meenemen en een rondje Meer van Annecy doen. De renners van de Tour de France gingen je op de steile stukken en in de scherpe haarspeldbochten voor.

Vakantie Lathuile
  • De Franse Alpen voor de deur
  • Een charmant bergdorp
  • Fietsen rond het Meer van Annecy
  • Weidse uitzichten vanaf berg Sambuy

Actief doen op het Meer van Annecy

Watersporters opgelet! Kies dit jaar voor een vakantie Lathuile en maak het Meer van Annecy onveilig. Het Franse dorpje ligt aan de voet van de Taillefer berg waar meerdere beekjes naar beneden stromen om in het meer uit te monden. Kajakken, windsurfen en paddleboarden zijn populaire activiteiten op het Meer van Annecy. Al is zwemmen in het diepblauwe water net zo indrukwekkend. En dat heeft alles te maken met het uitzicht op de directe omgeving. Steile bergtoppen, paragliders en witte zandstranden vormen het decor. Vergeet de camera niet.

Een rondje Meer van Annecy op de fiets

Voor actievelingen is een vakantie Lathuile een goed idee. Je kunt er niet alleen allerlei watersporten beoefenen, maar ook goed fietsen. De renners van de Tour de France gingen je voor. 44 kilometer aan fietspaden met scherpe haarspelbochten en steile stukken; wielrenners zullen zich prima vermaken. Onderweg kun je natuurlijk altijd even uitrusten en genieten van het uitzicht op het Meer van Annecy. Terwijl het diepblauw water schittert onder de zon schiet je de meest indrukwekkende vakantiekiekjes. Een frisse plons is na het fietsen in Frankrijk ook zo gemaakt.