Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Les Forges

Tijdens een vakantie Les Forges ontdek je een klein maar fijn dorpje in de Franse streek Poitou-Charentes. Wie op zoek is naar rust, natuur en authentieke Franse charme is hier aan het juiste adres! Ontdek de rijke flora en fauna in het Marais Poitevin Natural Regional Park en struin over de plaatselijke markt in het nabijgelegen dorpje Vasles. Of breng een bezoek aan cultuurstad Poitiers.

Les Forges: c'est fantastique!

Kom volledig tot rust tijdens een vakantie in Les Forges, een klein authentiek dorpje in de Franse streek Poitou-Charentes vlak boven de Dordogne. Deze streek voldoet helemaal aan het ideaalbeeld van Frankrijk: schitterende natuur, pittoreske dorpjes, een ontspannen sfeer en een heerlijk zonnig klimaat. En wat te denken van de uitmuntende Franse keuken? Na aankomst op het gezellige vakantiepark van TUI kijk je op je gemak even rond in de ruime bungalow terwijl de kids gelijk vanuit de auto naar de speeltuin rennen. Zoek snel je de badkleding en zonnebrand uit de koffer en installeer je op een van de ligstoelen bij het zwembad voor een heerlijk ontspannen middag in de zon. C’est fantastique!

Cultuur snuiven in Poitiers of Vasles

Zin in een uitstapje tijdens een vakantie in Les Forges? Wandel- en fietsliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een bezoek aan het Marais Poitevin Natural Regional Park op slechts een uurtje rijden van het vakantiepark van TUI. Hier vind je een schitterend sereen moerasland met een netwerk van kleine beekjes. Het is een ecologisch gevarieerd landschap met een rijke flora en fauna en wordt ook wel ‘Groen Venetië’ genoemd. Liever de cultuur van de regio ontdekken? Breng een bezoek aan een van de nabijgelegen dorpjes en steden. Struin over de pleinen en bewonder bezienswaardigheden zoals de Notre-Dame la Grande in cultuurstad Poitiers. Of proef lokale delicatessen zoals heerlijk pittige geitenkaas op de plaatselijke markt in Vasles.

Bekijk alle vakanties Les Forges (3)