Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Les Mathes

In het Zuid-Franse Les Mathes zit je goed voor een actieve vakantie. Het dorpje wordt namelijk omringd door schaduwrijke bossen, zoutpannen en glooiende duinen. Om ook de glinsterende baai van Bonne Anse niet te vergeten. Je kunt tijdens een vakantie Les Mathes naar hartenlust fietsen, kanoën of zeilen. Om ook het zwembad met glijbanen op de luxe camping van TUI niet vergeten. Vermaak gegarandeerd.

Een actieve vakantie in Les Mathes

Natuurliefhebbers, actievelingen en rustzoekers opgelet. Tijdens een vakantie Les Mathes is er voor jullie allemaal genoeg te doen. Les Mathes is een dorpje in het zuiden van Frankrijk dat omringd wordt door zoutpannen, bossen vol zeedennen en glooiende duinen. Je kunt hier dan ook naar hartenlust fietsen en wandelen. En omdat Les Mathes vrij is van massatoerisme, is het er lekker rustig. Voor meer actie kun je terecht in het ´Accobranche Indianenbos´. Dit klimbos biedt vertier voor de hele familie. Bijkomen doe je aan het eind van de dag op de luxe camping van TUI. Steek de barbecue aan, zet de Franse kaasjes klaar en de gezellige avond kan beginnen.

Zonnen aan de glinsterende baai van Bonne Anse

Ook zonaanbidders zitten goed tijdens een vakantie Les Mathes. Via het schaduwrijke Tremblade bos fiets je zo naar het La Palmyre strand aan de baai van Bonne Anse. Steek je voeten in het warme zand, bewonder het glinsterende water van de Atlantische Oceaan en voel de zon je huid verwarmen. Afkoelen doe je in het frisse zeewater. De baai is ook een ideale plek voor liefhebbers van watersport. Zeil langs de La Coubre vuurtoren, kano parallel aan de 30 kilometer aan stranden of leer windsurfen. Zijn de kinderen mee? Die vermaken zich wel met zandkastelen bouwen of in het zwembad op de camping mét spetterende glijbanen.

Bekijk alle vakanties Les Mathes (1)