LAATSTE DAG: Blue Monday Deals t/m woensdag tot 100,- extra korting | Boek nu!

Vakantie Lit-Et-Mixe

Tijdens een vakantie Lit-Et-Mixe zitten zowel natuurliefhebbers als watersporters goed op de 5 sterrencamping van TUI. Dat komt omdat het dorp omringd wordt door glooiende wijngaarden en de camping in een schaduwrijk pijnbomenbos ligt. En de populaire surfstranden van Zuid-Frankrijk liggen ook nog eens nabij. Met de fiets kun je dan ook alle kanten op. Ontspannen kan op het zandstrand van Cap d’Homy.

Vakantie Lit-Et-Mixe

Surfen in Zuid-Frankrijk

Een rustige kampeervakantie vol waterpret is waar het om draait in Lit-Et-Mixe. Het dorpje in het zuiden van Frankrijk ligt nabij de stranden van de Côte d’Argent die enorm geliefd zijn bij surfers van over de hele wereld. De 5 sterrencamping van TUI ligt op zo’n 20 minuten fietsen van het brede zandstrand van Cap d’Homy. Hier kun je tijdens het zonnen de geoefende surfers de meest spectaculaire stunts zien uithalen. Maar zelf een poging wagen in het bedwingen van de golfen van de Atlantische Oceaan kan natuurlijk ook. En dan zijn er ook nog de zwembaden op de luxe camping van TUI. De spetterende glijbanen zullen voor heel wat pret zorgen tijdens de vakantie in Lit-Et-Mixe.

Kamperen tussen de wijngaarden

Omdat Lit-Et-Mixe vrij is van massatoerisme is het een ideale vakantiebestemming voor rustzoekers. En dankzij het schaduwrijke pijnbomenbos rondom de camping en de glooiende wijngaarden die in de buurt liggen kunnen ook natuurliefhebbers hun hart ophalen. Huur tijdens de vakantie Lit-Et-Mixe op de luxe 5 sterrencamping van TUI een fiets en rijd de wijngaarden tegemoet. Onderweg zijn er genoeg boerderijen te vinden waar je de beroemde bordeauxwijn kunt proeven. En natuurlijk neem je een fles mee terug naar de camping. Met de barbecue aan, een glas wijn op tafel en een vers stokbroodje ‘on the side’ wordt het een heerlijke avond.