Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Marseillan Plage

Je favoriete badhanddoek, emmertjes en schepjes voor de kids en zwemkleding natuurlijk. Die heb je zeker nodig voor een vakantie in Marseillan Plage. Deze badplaats ligt in Languedoc & Roussillon, in Zuid-Frankrijk. Via de duinen wandel je er naar het brede strand, waar je dus met gemak een plek vindt voor je handdoek. Zin in een uitstapje met de hele familie? Maak dan eens een boottocht over het unieke Canal du Midi.

Vakantie Marseillan Plage
Bekijk alle vakanties Marseillan Plage (1)

Met de familie naar Marseillan Plage

Natuurlijk neem je de kinderen mee voor een vakantie in Marseillan Plage. Deze badplaats ligt in de regio Languedoc & Roussillon, in het zuiden van Frankrijk. Het is met zijn brede en 6 kilometer lange zandstrand de perfecte plek voor een familievakantie. Om vanaf de camping van TUI op het strand te komen, hoef je alleen maar een rijtje duinen te beklimmen. Vergeet de badhanddoeken, emmertjes en schepjes niet. Want op deze zandvlakte vermaken de kids zich met het bouwen van zandkastelen. De stranddag compleet maken? Duik dan met het hele gezin in de Middellandse Zee.

Varen over Canal du Midi

Een vakantie in Marseillan Plage is niets zonder uitstapjes. Gelukkig heb je genoeg te kiezen in de omgeving. Wandel bijvoorbeeld eens door het centrum van de badplaats, waar je tal van winkels en terrasjes vindt. Of boek een boottocht over het Étang de Thau, een groot binnenmeer. Vanaf het dek zie je flamingo's pootjebaden. Vanuit het meer kun je ook het Canal du Midi opvaren. Dit 250 kilometer lange kanaal loopt van de Middellandse Zee tot aan Toulouse en kent talloze trapsluizen en aquaducten. En dankzij de bomen langs de oevers biedt het Canal du Midi ook wat schaduw tegen de Franse zonnestralen.

Bekijk alle vakanties Marseillan Plage (1)