Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Montagnac-Montpezat

Tijdens je vakantie in Montagnac-Montpezat in de Zuid-Franse regio Provence verblijf je op de camping vlakbij de wereldberoemde Gorges du Verdon. In de buurt van deze grootste kloof van Europa is het tijd voor actieve wandelingen, raften of stap op de pedalen en huur een fiets. Terug op de camping van TUI neem je een duik in het zwembad. Of in het naastgelegen Lac Sainte Croix. Laat de vakantie in Montagnac-Montpezat maar beginnen.

Vakantie Montagnac-Montpezat

Rustig Montagnac-Montpezat

Montagnac-Montpezat ligt in de Zuid-Franse Provence, aan de oever van het meer van Sainte Croix. Huur hier waterfietsen en verken het meer op je gemak. Waterpret is er ook op de camping van TUI in Montagnac-Montpezat, dat ook beschikt over een zwembad. Tijdens je actieve vakantie kun je ook fietsen huren en daarmee op dit dorp verkennen met haar zandkleurige huizen met rode daken. Wissel natuur af met wat cultuur en bezoek de overblijfselen van het ridderkasteel van de Tempeliers in Gréoux-les-Bains, 20 kilometer ten westen van de camping van TUI. Het stadje is ook, zoals de naam al doet vermoeden, een kuuroord.

Gorges du Verdon: Grand Canyon van Europa

Tijdens je vakantie in Montagnac-Montpezat is een bezoek aan de wereldberoemde Gorges du Verdon eigenlijk een must. De 25 kilometer lange 'gorges' wordt ook wel de Grand Canyon van Europa genoemd. Wát een uitzicht! De omgeving is ook heel populair bij mountainbikers, bergbeklimmers en wandelaars. Met een beetje geluk kom je onderweg wilde dieren tegen. Na afloop rij je terug naar de 4 sterren camping van TUI om daar een frisse duik in het zwembad te nemen. Steek je aan het eind van de middag de barbecue aan voor spiesjes en een wit wijntje? Santé!