Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Niederbronn-Les-Bains

De boel de boel laten en opladen gaat tijdens een vakantie Niederbronn-Les-Bains wel lukken. De Franse stad in de Elzas staat namelijk bekend als kuuroord. Zoek de Valvital spa op en dobber in thermaal bronwater of geniet van een ontspanningsmassage. Vergeet ook het schilderachtige centrum van Niederbronn-Les-Bains niet waar het met een wijntje goed toeven is op een terras aan de Falkensteinerbach.

Vakantie Niederbronn-Les-Bains
Bekijk alle vakanties Niederbronn-Les-Bains (1)

Relaxen in schilderachtig Niederbronn-Les-Bains

Middenin de schilderachtige Elzas wacht een heus kuuroord op je. Boek een vakantie Niederbronn-Les-Bains en ontspan een lang weekend of een hele week in de thermale bronnen die deze Franse stad rijk is. In de avonduren kun je trouwens niet om het pittoreske centrum van Niederbronn-Les-Bains heen. De vakwerkhuizen, de terrassen langs de Falkensteinerbach en de gezellige pleintjes komen rechtstreeks uit een prentenboek. Ook hier kun je heerlijk ontspannen met een goed glas wijn en een kaasplankje.

Het culturele gezicht van een kuuroord

Wist je dat de Romeinen al naar Niederbronn-Les-Bains kwamen voor de warmwaterbronnen? Het stadje heeft dan ook een rijke historie. In het Maison de L’Archéologie kom je alles te weten over de geschiedenis van de stad. Breng gelijk ook een bezoek aan het middeleeuwse kasteel van Wasenbourg en de culturele vakantie is compleet. ’s Avonds is het tijdens de vakantie Niederbronn-Les-Bains tijd om te ontspannen. En dat doe je in de Valvital Spa. Dobberen in thermaal water, genieten van een massage en opwarmen in de hamam; lekkerder wordt het niet.

Bekijk alle vakanties Niederbronn-Les-Bains (1)