Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Nivillac

Actieve mogelijkheden te over tijdens een vakantie Nivillac, een knus Frans dorp in de riviervallei tussen Vannes en het schiereiland Guérande. Ontdek bijvoorbeeld de rijke flora en fauna van natuurpark De Brière tijdens een boottochtje door de kanalen. Liever naar het strand? Geniet van het zonnetje op een van de stranden van Pénesten. De hoge kliffen langs de Bretonse kust vormen een indrukwekkend schouwspel.

Stijlvol overnachten in Nivillac

Ook zonder je logeeradres te verlaten kun je tijdens een vakantie Nivillac kennismaken met de rijke historie en natuur van Bretagne. Het hotel van TUI is namelijk gevestigd in een schitterend landhuis en wordt omgeven door een tuin van maar liefst 15 hectare! Ideaal voor een avondwandeling na het diner. In het restaurant van het hotel worden elke avond de meest heerlijke lokale Bretonse gerechten geserveerd. Bovendien heb je de keus uit een breed scala aan wijnen, heerlijk toch? Tijdens het diner bedenk je alvast wat je morgen wil gaan doen. Wordt het een bezoek aan natuurpark De Brière? Of een strandwandeling bij badplaats Pénestin? Tijdens een vakantie Nivillac kun je alle kanten op.

Boottochtje door natuurpark De Brière

Er valt in de buurt van Nivillac van alles te zien en ontdekken. Wat dacht je van een boottocht over de kanalen van natuurpark De Brière? Het natuurpark bestaat voornamelijk uit moerasland en biedt een thuis aan heel veel verschillende vogelsoorten. Ook bevinden zich in de drogere gedeeltes van het park een groot aantal pittoreske huisjes met traditionele rieten daken. En dat op slechts 30 minuten rijden van het hotel. Een andere imposante bezienswaardigheid tijdens een vakantie Nivillac is het La Mine d’Or strand bij Pénestin. De hoge okergele kliffen zullen zeker indruk maken. De naam van het strand is trouwens niet zomaar gekozen: vroeger bevond zich hier namelijk een goudmijn. Maar het goud uit de naam zou net zo goed kunnen verwijzen naar het goudgele zand. Het strand is hoe dan ook een heerlijke plek om te genieten van de zon en de Bretonse zeewind.

Bekijk alle vakanties Nivillac (1)