NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Ondres

Bienvenu à Ondres, welkom in Ondres, een populaire surfspot aan de Golf van Biskaje in de Franse regio Nouvelle-Aquitaine. Trotseer de golven, werk aan je vakantiekleurtje op het strand, of neem een kijkje bij het indrukwekkende Chateau de la Roque vlakbij het vakantiepark van TUI. En hadden we de schitterende pijn- en dennenbossen al genoemd? Ja, ook natuur- en wandelliefhebbers komen niets tekort tijdens een vakantie Ondres.

Vakantie Ondres

Strandvakantie in Ondres

Wordt het een strandvakantie in Frankrijk dit jaar? Kijk niet raar op als je bij aankomst op het vakantiepark van TUI in Ondres een heleboel auto’s ziet met een surfplank op het dak: deze badplaats aan de Golf van Biskaje is door de hoge golven namelijk een populaire bestemming onder surfliefhebbers. Maar natuurlijk kun je tijdens een vakantie in Ondres ook gewoon lekker van de zon genieten op het zandstrand. Vanaf het vakantiepark is het maar een klein stukje lopen, ideaal toch?

Bos, bos, en nog meer bos

Houd je je voeten liever droog tijdens je vakantie Ondres? Geen probleem, er valt hier zó veel te zien en beleven dat je je geen moment hoeft te vervelen. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het indrukwekkende Chateau de la Roque, een van de vele historische bezienswaardigheden van Ondres. Het kasteel bevindt zich in het zuid-westen van Ondres, maar vanaf een afstandje zie je alleen het puntje van de toren boven de bomen uitsteken. Over bomen gesproken, de omgeving van Ondres is werkelijk een plaatje: dichte dennenbossen, heerlijk geurende pijnbomen, en talloze vogeltjes die zich verschuilen tussen de takken. En dankzij de goed onderhouden wandelpaden is het zelfs voor ongetrainde wandelaars een eitje om de bosrijke omgeving te ontdekken. Aan het eind van de dag kun je op het vakantiepark van TUI lekker bijkomen. Voetjes omhoog en een lekker glas ‘vin rouge’, dat is toch genieten?