Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Ounans

Het authentiek dorpje Ounans bevindt zich in Oost-Frankrijk, in de bos- en bergrijke streek de Jura. Op de gezellige camping van TUI aan de rivier La Loue is het goed toeven. Maak een kanotocht over de rivier en geniet van het heerlijke buitenleven. Een bezoek aan de indrukwekkende watervallen bij het dal van de Hérisson is een echte must tijdens je vakantie Ounans!

Vakantie Ounans

Kamperen aan de rivier in Ounans

In Oost-Frankrijk, in de bergrijke streek de Jura, bevindt zich het dorpje Ounans. De Jura is een adembenemend mooie bos- en bergrijke streek met veel natuurschoon: ideaal voor een ontspannen kampeervakantie! Voor een vakantie Ounans met het hele gezin zit je helemaal goed op de kindvriendelijke camping van TUI aan de rivier La Loue. Zodra je aan komt rijden word je overvallen door vakantiekriebels - en door de enthousiaste geluiden van de kids op de achterbank. Terwijl je de auto uitpakt rennen de kids bewapend met schepnetjes naar de rivier om kleine visjes te vangen. In gedachten ben je al druk bezig met het plannen van een leuke activiteit voor het hele gezin: wordt het een spannende kanotocht over de rivier, of wellicht een uitstapje naar de watervallen bij het dal van de Hérisson? Laat je betoveren door de ruwe schoonheid van dit unieke dal en ontdek de indrukwekkende stroomversnellingen. Tip: de paden bij de watervallen kunnen glad zijn dus trek stevige schoenen aan!

Uitstapje naar Arbois

Zin in een uitstapje tijdens een vakantie Ounans? Dan is een bezoek aan het authentieke dorpje Arbois op een kwartiertje rijden vanaf de camping van TUI een aanrader. Hier bevindt zich onder andere het oude laboratorium van de wereldberoemde Franse scheikundige en bioloog Louis Pasteur. Neem een kijkje in het werk en leven van een van de meest belangrijke wetenschappers in de medische geschiedenis. Het is zalig kamperen in de natuur tijdens een vakantie Ounans - Kindvriendelijke camping aan rivier - Rustig gelegen - Een voordelige vakantie Ounan boek je bij TUI!