Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Passy

Vakantie Passy

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Passy

Actievelingen kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Passy. Dit Franse dorp ligt namelijk aan de voet van de imposante Mont Blanc. En ook het turquoise gekleurde Lac de Passy ligt bij de camping van TUI. Stap de fiets op om de 4.800 meter hoge top van de ‘eeuwig besneeuwde berg’ te bereiken en treed in de sporen van de renners van de Tour de France. Bijkomen kan daarna onder de zon op het strand aan Lac de Passy.

Vakantie Passy

De majestueuze Mont Blanc beklimmen

Een goede fiets en zwemkleding zijn beide geen overbodige luxe tijdens een vakantie Passy. Dit dorp in de Franse Alpen ligt niet alleen aan het turquoise gekleurde Lac de Passy, maar ook aan de imposante Mont Blanc. Je begrijpt dat zodra je wakker wordt op de camping van TUI het uitzicht adembenemend is. Neem bij het ontbijt gerust een extra baguette, want energie zul je nodig hebben voor de actieve dag. Zo kun je de Mont Blanc beklimmen met de fiets en de renners van de Tour de France achterna. Houdt er rekening mee dat het op de top koud kan zijn. Vaak ligt er hier ook in de zomer nog een laag sneeuw. De Mont Blanc wordt niet voor niks de ‘eeuwig besneeuwde berg’ genoemd. Niet zo’n fietser? Ook met de auto kun je de circa 4.800 meter hoge berg ‘beklimmen’.

Ontspannen aan Lac de Passy

Bijkomen van de inspannende tocht doe je op het strand aan Lac de Passy. De camping van TUI staat direct aan dit groen/blauw gekleurde meer, dus je bent er zo. Geniet van de zon en het uitzicht op de beboste berghellingen of plons het water in voor een frisse duik. Natuurlijk kun je op Lac de Passy ook naar hartenlust kanoën, zeilen of waterfietsen. Ben je tijdens een vakantie Passy toe aan wat cultuur? Bezoek dan de Eglise Notre-Dame de Toute Grace in het nabijgelegen Plateau d'Assy. Deze barokke kerk wordt versierd door kleurrijke glas-in-lood ramen en schilderijen van bekende kunstenaars zoals Chagall en Matisse. Als kunstliefhebber kom je ogen tekort.