NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Pont-de-Larn

Vanuit een luxe uitvalbasis de Franse Pyreneeën verkennen gaat tijdens een vakantie Pont-de-Larn wel lukken. In dit rustige dorp aan de rand van Nationaal Park Haut-Languedoc verblijf je namelijk in een vrijstaande villa met privé zwembad. Ideaal om na het beklimmen van de Montagne Noire of het bewonderen van het middeleeuwse kasteel van Montlédier bij te komen. Met een bord vol Franse kaasjes, wijn en stokbrood natuurlijk.

Vakantie Pont-de-Larn

Actief doen in de Midi-Pyreneeën

Altijd al eens in een luxe vakantiewoning willen verblijven in Frankrijk? Dan is dit je kans. Tijdens een vakantie Pont-de-Larn verblijf je met TUI namelijk in een vrijstaande villa met privé zwembad. Vergeet vooral niet om de fietsen mee te nemen naar de luxe villa. Pont-de-Larn grenst namelijk aan het Nationaal Park Haut-Languedoc waar naaldbossen en de donkerkleurige Montagne Noire het landschap vormen. Kies bijvoorbeeld voor de beklimming van de 1.211 meter hoge Pic de Nore of ga kanoën over de Le Thoré rivier. Tijdens beide activiteiten is het uitzicht op de grillige bergen van de Midi-Pyreneeën indrukwekkend. Bijkomen kan daarna in de tuin van de villa.

Een culturele wandeling door Pont-de-Larn

Pont-de-Larn mag dan wel een klein dorp zijn, de culturele bezienswaardigheden zijn groots te noemen. Vooral het middeleeuwse kasteel van Montlédier is indrukwekkend. En niet alleen vanwege de massieve muren en de ronde torens, maar ook omdat het stenen bouwwerk verscholen ligt tussen de groene heuvels. Je schiet hier dan ook indrukwekkende vakantiekiekjes die niet zouden misstaan op een ansichtkaart. Via de romaanse St. Baudille kerk met zijn spitse toren wandel je terug naar de vakantievilla van TUI om te ontspannen bij het zwembad. Smullen van Franse kaasjes, stokbrood en wijn doe je tijdens een vakantie Pont-de-Larn in de privacy van je eigen tuin.