Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Port d'Albret

Water is overal tijdens een vakantie in Port d'Albret. Of je nu een duik neemt in de hoge golven van de Atlantische Oceaan. Of toch liever het zwembad van een vakantiepark in Zuid-Frankrijk ontdekt. En wat dacht je van een bezoek aan de 'Amazone van Landes'? Hier verken onder begeleiding van een gids de moerassen en bossen langs de oevers van de Courant d'Huchet. Misschien kom je onderweg wel een parelhagedis of otter tegen!

Vakantie Port d'Albret

Waterrijke vakantie in Port d'Albret

Het Zuid-Franse Port d'Albret ligt ingeklemd tussen het Étang de Soustons, het Lac Marin de Port d'Albret en de Courant de Soustons. En dan heb je ook nog de stranden van de Atlantische Oceaan binnen handbereik. Je snapt het al: geen gebrek aan wateractiviteiten tijdens een vakantie in Port d'Albret. Bovendien hebben we het zwembad van het vakantiepark in Port d'Albret, in de schaduw van de pijnbomen, nog niet eens genoemd. Ideaal voor een familievakantie in Frankrijk. Met het hele gezin, want in een 4-kamer woning heb je ruimte voor wel acht personen. In de kitchenette maak je tijdens een vakantie in Aquitaine in een handomdraai een voordelige maaltijd klaar. Kun je daarna nog even door de duinen naar de zee. Om te zwemmen in het heldere water. Of leer je liever balanceren op een surfplank bij de surfschool?

Ontdek de 'Amazone van Landes'

Echt een met de natuur ben je tijdens een vakantie in Port d'Albret in het nabijgelegen natuurgebied Courant d'Huchet. Niet voor niets wordt deze groene omgeving ook wel de 'Amazone van Landes' genoemd. Moerassen, dichte bossen, tal van vennetjes en hoge duinen. Wat is het landschap hier veelzijdig! Om ook de bijzondere plantensoorten, zoals de roze hibiscus, niet te vergeten. Tip van TUI: maak een boottocht over de rivier Courant d'Huchet onder begeleiding van een gids. Met een beetje geluk kom je in of langs het water een parelhagedis of otter tegen.