Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Saint-Chéron

Een vakantie in Saint-Chéron brengt je naar het verrassende Île-de-France. Deze regio ken je zeker, want hier vind je de Franse hoofdstad Parijs. Het rustige dorp Saint-Chéron ligt er ongeveer een uur vandaan. Een dagtrip naar de Eiffeltoren is dus zo gemaakt. Maar laat je ook zeker verrassen door de mooie natuur hier. In de bossen kun je urenlang wandelen of kastelen spotten. Vooral dat van Madeleine is een bezoek meer dan waard.

Vakantie Saint-Chéron

Verrassende natuur in Saint-Chéron

Laat je verrassen door het bosrijke Île-de-France tijdens een vakantie in Saint-Chéron. Dit dorp vind je namelijk midden in deze Franse regio, op een uur rijden van Parijs en de themaparken Disneyland en Parc Astérix. Aan de rand van het rustige Saint-Chéron vind je de camping van TUI. Hier word je dagelijks wakker met het gefluit van vogels. Het uitgestrekte bos rondom nodigt uit tot urenlange wandelingen en fietstochten. Voor actieve ontspanning zit je hier dus helemaal goed. En na zo'n gevulde vakantiedag is het weer heerlijk afkoelen in het zwembad op de camping.

Kasteelbezoek in Madeleine

De camping in Saint-Chéron is een prima uitvalsbasis voor trips in de omgeving. Natuurlijk plan je een dagje Parijs om over de Champs-Élysées te flaneren en de Eiffeltoren te beklimmen. Maar in de omgeving vind je nog veel meer moois, zoals het natuurpark van Chevreuse. Tussen de schitterende bossen en heuvels liggen talloze kastelen verstopt. Een daarvan is het kasteel van Madeleine in het dorp Chevreuse. Je rijdt er tijdens de vakantie in Saint-Chéron in 40 minuten heen. Vanaf de kasteelmuren geniet je van een prachtig uitzicht over de groene Yvette-vallei. In één woord: wauw!