VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

Vakantie Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Languedoc & Roussillon
  4. Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

In het Zuid-Franse plaatsje Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse kunt u volop genieten van de wijngaarden van Languedoc & Roussillon, bijvoorbeeld in de tuinen van Saint Benoît. Proef hier de lokaal geproduceerde ‘vin’ bij Château Les Palais op 5 minuten rijden met de auto vanaf uw vakantiepark. De imposante kathedraal in Narbonne is trouwens ook een aanrader tijdens een vakantie in Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse.

Vakantie Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

Pittoresk Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse

Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse ligt in het zuiden van Frankrijk in de Languedoc & Roussillon regio. In het kleine plaatsje is het leuk om te wandelen langs de enkele winkeltjes, zoals de ‘boulangerie’ voor verse croissants aan de Avenue de Narbonne. De fraaie huizen in vergrijsd geel steen, de romantische luiken, de kleine straatjes en het riviertje de Nielle dat door Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse stroomt dragen allen bij aan een pittoreske uitstraling. En aan de oevers groeien volop bloemen en struiken.

De tuinen van Saint Benoît

Ten zuiden van Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse liggen de tuinen van de heilige Benedictus in een oude wijngaard. Uw luxe appartement op het vakantiepark van TUI bevindt zich ook hier. U wandelt dus zo het 8 hectare grote landgoed met haar tuinen in waar u zich kunt vergapen aan de prachtige olijfbomen, de wijnvelden en vooral de rust, want hier is geen massatoerisme. En als u wilt kunt u hier ook genieten van een heerlijke spa behandeling.

'Du vin' proeven

Als wijnliefhebber zult u zich helemaal thuis voelen op vakantie in Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse. De Languedoc-Roussillon regio staat namelijk bekend om haar wijngaarden, waaronder in de wijnstreek Corbières. Vele wijngaarden doen het hier goed vanwege het fijne warme klimaat.

Bezoek tijdens uw autovakantie in Zuid-Frankrijk bijvoorbeeld het ‘Château Les Palais’ ten noorden van Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse. Deze wijngaard omvat 130 hectare aan wijnvelden. De druivensoorten Grenache en Carignan staan hier onder andere te rijpen onder de Franse zon. De wijnen kunnen geproefd en ook gekocht worden. Binnen 5 minuten met de auto bent u er al. Terug van de wijnproeverij kunt u in Saint-Laurent-de-la-Cabrerisse van een heerlijk diner genieten bij ‘La Maison Gourmande’.

Historisch Narbonne

Tijdens uw autovakantie de omgeving verkennen? Het historische stadje Narbonne ligt op zo’n 30 minuten rijden vanaf uw appartement van TUI. Vergeet de camera niet, want hier staan veel prachtige bezienswaardigheden. Zoals de enorme Saint-Just et Saint-Pasteur kathedraal in het midden van Narbonne. De Palais des Archevêques of de Saint-Paul-Serge basiliek zijn echter ook mooi. Aan de promenade Cours de la République aan het Canal de la Robine staan vele bomen en bankjes om even bij te komen van alle indrukken.