Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Saint-Vincent-les-Forts

Vakantie Saint-Vincent-les-Forts

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Provence
  4. Saint-Vincent-les-Forts

Met uitzicht op de Franse Alpen en wakker worden naast het azuurblauwe meer van Serre Pocon is het volop genieten tijdens een vakantie Saint-Vincent-les-Forts. Neem een frisse duik in het heldere meer of pak het sportiever aan en trek er met de kano op uit. Het uitzicht over Saint-Vincent-les-Forts is misschien nog wel mooier vanaf de top van de Morgon berg. Pak uw wandelschoenen en trek de Alpen van Zuid-Frankrijk in.

Vakantie Saint-Vincent-les-Forts
Bekijk alle vakanties Saint-Vincent-les-Forts (1)

Wakker worden in de Provençaalse natuur

Met een camping middenin het gebergte van de Provence-streek in het zuiden van Frankrijk is het wel eens slechter wakker worden.
U heeft vanuit uw luxe stacaravan direct uitzicht op de 2000 (!) meter hoge reus de 'Grand Morgon' en het meer van Serre Pocon.
Voor de rust en natuur bent u dus in deze Provençaalse streek op de juiste plek!

Het meer van Serre Pocon is ideaal voor watersportliefhebbers. Zo kun je op het meer kanoën of waterfietsen. Het meer van Serre Pocon is bovendien het grootste kunstmatige meer van Europa dat wordt beschermd door een 124 meter hoge dam. De dam die bovendien 630 meter breed is, scheidt de rivieren Durance en Ubaye die samenkomen in het meer.

Naar de top van de 'Grand Morgon'

Wakker worden met uitzicht op de Franse Alpen is al mooi, maar het uitzicht vanaf het gebergte over het meer van Serre Poncon en Saint-Vincent-les-Forts is misschien nog wel mooier.
Trek uw wandelschoenen aan tijdens een vakantie Saint-Vincent-les-Forts en beklim de 'Grand Morgon', die 2342 meter hoog is.
Begin de wandeling door de bosrijke omgeving en eindig hoog in de bergen om te genieten van het panorama-uitzicht over het meer van Serre Pocon.
Let op: als u goed kijkt is dat kleine stipje inderdaad uw camping van TUI.

Bekijk alle vakanties Saint-Vincent-les-Forts (1)