Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Sanary Sur Mer

Witte zandstranden, felblauwe zee, een historisch centrum en een sfeervolle haven: dit is het decor tijdens een vakantie Sanary Sur Mer. Pak je zwemkleding maar in want Plage Portissol is misschien wel het mooiste strand van Sanary Sur Mer waar je maximaal kunt genieten. Voor wie historie wil kan de Saint Nazaire kerk in het centrum bezoeken. Neem dan gelijk een wandeling langs de authentieke Franse haven mee. Voor wie het ook buiten Sanary Sur Mer wil zoeken kan gemakkelijk naar Toulon of het hippe Marseille.

Vakantie Sanary Sur Mer

Divers Sanary Sur Mer

Sanary Sur Mer ligt aan de Cote d’Azur en daarmee zijn witte stranden en felblauw water het decor van je vakantie Sanary Sur Mer. Plof neer op het zachte zandstrand Plage du Levant met een goed boek of neem een duik in de Middellandse zee. Ook Plage Portissol is onmisbaar als het mooiste strand van Sanary Sur Mer. Wandel tijdens de vakantie ook een door het historisch centrum van Sanary Sur Mer. Bezoek de Saint Nazaire kerk en bewonder de kleurrijke muur- en plafond schilderingen, waarna je ook nog de statige beschermingstoren Tour Romane kan bezoeken. Tegelijkertijd slenter je door knusse straatjes met kleurige huisjes. Na een dagje sightseeing kun je bij terugkomst in het luxe hotel van TUI een verfrissende duik nemen in het zwembad.

Ontdek de omgeving van Sanary Sur Mer

Misschien wel de mooiste bezienswaardigheid is de haven van Sanary Sur Mer, als onlosmakelijk onderdeel van het hart van de stad. De haven wordt door sommigen dan ook erg gewaardeerd, zelfs als meest authentieke en typische van de Franse Middellandse Zeekust. Schuif in de haven aan bij een restaurant en geniet van vers gevangen vis of Provençaalse specialiteiten met uitzicht op zee. Heb je alle bezienswaardigheden van Sanary Sur Mer wel gezien, dan heeft de omgeving ook genoeg te bieden. Binnen een half uur rijden vanaf het hotel van TUI arriveer je in steden als Toulon en Marseille. Bewonder de Notre Dame de la Garde in de hippe kuststad Marseille of ontdek de militaire haven in Toulon.