Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Sartène

Vakantie Sartène

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Corsica
  4. Sartène

Ontdek de schoonheid van Corsica tijdens een vakantie Sartène, een authentiek Frans stadje vlakbij de vallei van Rizzanèse. Struin in het centrum over het Place de la Libération en bewonder de unieke huizen met oranje dakpannen. Zin in een leuk uitje? In 45 minuten rijd je naar Filitosa, een plaatsje waar je indrukwekkende ruïnes en menhirs uit het stenen tijdperk kunt aanschouwen. Eenmaal terug in het luxe hotel staat het diner al klaar!

Vakantie Sartène

Adembenemend mooie uitzichten in Sartène

Zodra je tijdens een vakantie Sartène, een Frans stadje in het zuiden van het eiland Corsica, ’s ochtends in het luxe hotel van TUI je gordijnen opent, voel je gelijk de vakantiekriebels. Het uitzicht over de groene vallei en de oranje daken van de huizen in het centrum van Sartène is adembenemend mooi. In de verte zie je de baai van Propriano en ook het water in het zwembad van het hotel ziet er in het zonlicht wel heel aanlokkelijk uit! Eerst even een verkoelende duik en dan gelijk door naar het historische centrum van Sartène voor een rondje langs de bezienswaardigheden. Op het Place de la Libération, het centrale plein, vind je onder andere de Église Sainte-Marie, een indrukwekkende kerk uit 1766 met een schitterend granieten altaar.

Menhirs uit de steentijd bij Filitosa

Ook voor een leuk en leerzaam uitstapje hoef je tijdens een vakantie Sartène niet lang in de auto te zitten. Binnen circa 45 minuten rijd je naar Filitosa, een dorpje waar je talloze menhirs en monumenten uit de steentijd kunt bewonderen. De ruïnes van Filitosa werden in 1964 ontdekt en zijn nu één van de bekendste bezienswaardigheden van heel Corsica! Bijkomen van alle indrukken doe je in het restaurant bij het hotel van TUI, waar je smult van heerlijke streekgerechten. Natuurlijk met een fenomenaal uitzicht op het groene dal en de bergen. Wat wil een mens nog meer?