Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Saumane de Vaucluse

Laat je betoveren door de schoonheid en charme van de Provence tijdens een vakantie Saumane de Vaucluse. Dit authentieke Franse dorpje bevindt zich in Zuid-Frankrijk bovenop een rots. Breng een bezoek aan de door lavendelvelden en wijngaarden omgeven Abdij van Sénanque. Of sla een balletje op de golfbaan bij het 4 sterren vakantiepark van TUI.

Vakantie Saumane de Vaucluse

Ontdek de heerlijk geurende lavendelvelden van de Provence

Zie de heerlijk geurende lavendel van de Provence in bloei tijdens een vakantie Saumane de Vaucluse. Dit authentieke middeleeuwse dorpje bevindt zich bovenop een rots in het Zuiden van Frankrijk en ligt in een zeer divers gebied waar het door het heerlijke klimaat elk seizoen goed toeven is. Ook heb je aan bezienswaardigheden geen gebrek tijdens je vakantie Saumane de Vaucluse! Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de door lavendelvelden en wijngaarden omgeven Abdij van Sénanque op ongeveer een half uurtje rijden van het 4 sterren vakantiepark van TUI. Na een dag vol indrukken zoek je een gezellig restaurantje op waar je smult van de heerlijkste gerechten uit de traditionele Franse boerenkeuken, natuurlijk met een lekker glas rode wijn. Santé!

Kom volledig tot rust in Saumane de Vaucluse

Het vakantiepark van TUI in Saumane de Vaucluse bevindt zich te midden van het prachtige landschap van het Luberon gebergte en de glooiende heuvels van Vaucluse. Een heerlijke plek om volledig tot rust te komen. Ga lekker golfen op de nabijgelegen golfbaan, neem een verkoelende duik in het zwembad, of bezoek één van de dromerige dorpjes in de omgeving zoals het charmante Lagnes. Hier vind je onder andere een indrukwekkend kasteel uit de 13e eeuw. Aarzel niet om naar boven te klimmen, want vanaf het hoogste punt heb je een fenomenaal uitzicht over de hele regio.