Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Seignosse

Vakantie Seignosse

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Atlantische Kust-Aquitaine
  4. Landes
  5. Seignosse

Waan u een surfkampioen tijdens een vakantie in Seignosse. Deze badplaats aan de Atlantische Oceaan in de regio Landes is namelijk dé plek waar de wereldkampioenschappen worden gehouden en u kunt zelf lessen bij de Seignosse Surfing School. Ruil de 6 kilometer lange kustlijn van Seignosse côté mer ook eens in voor de côté vert. In het groene pijnbomenbos van natuurpark Landes de Gascogne kunt u ewn actieve vakantie doorbrengen.

Vakantie Seignosse

Walhalla voor surfers

In het zuidwesten van Frankrijk, in de regio Landes, ligt een walhalla voor surfers: de badplaats Seignosse. De 6 kilometer lange kustlijn van deze badplaats aan de Atlantische Oceaan, dat ook wel côté mer wordt genoemd, is opgedeeld in 5 verschillende stranden. Vanuit het vakantiepark van TUI is het een klein stukje lopen naar het Plage Le Plenon. Naast aan een kleurtje werken tijdens een zonvakantiein Seignosse, kun je hier ook een surfles volgen bij de Seignosse Surfing School. Leer hier de kneepjes van het vak om zelf een surfkampioen te worden. Bent u niet zo’n talent? Dan kunt u altijd nog kijken naar de wereldkampioenschappen surfen die in Seignosse worden gehouden.

Wandelen of fietsen aan de côte vert

U kunt er ook voor kiezen om de natuur in te duiken tijdens een vakantie in Seignosse. In het departement Landes zijn vele uitgestrekte bossen te vinden, zo ook in Seignosse. Hier vind je namelijk het natuurpark Landes de Garsconge met zijn vele pijnboombossen. Trek de wandelschoenen aan en ontdek het deel van Seignosse dat côte vert (‘groene kust’) wordt genoemd tijdens een actieve vakantie. Er zijn 40 gemarkeerde wandelpaden, maar je kunt het gebied ook op de fiets ontdekken. Er is namelijk ook 20 kilometer aan fietsroutes uitgestippeld. Bent u niet zo’n wandelaar of fietser? In Seignosse bevindt zich ook een van de mooiste golfbanen van Frankrijk: Golf Blue Green Seignosse. Op deze 18-holes golfbaan kunt u aan uw swing werken tussen de pijnbomen en dennenbomen.