Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Serra di Ferro

Geniet van de adembenemende, Corsicaanse kustlijn tijdens een vakantie Serra-di-Ferro. Ga lekker zonnebaden op het Capavia-strand met uitzicht op het helderblauwe water van de Middellandse Zee, of pak je snorkel en bewonder het indrukwekkende onderwaterleven bij het strand van Porto-Pollo. En na een ontspannen stranddag smul je van de overheerlijke vis- en pastagerechten uit de Corsicaanse keuken!

Vakantie Serra di Ferro

Strandvakantie in Serra-di-Ferro

Het gezellige Serra-di-Ferro aan de westkust van het eiland Corsica is een topbestemming voor iedereen die wil genieten van een vakantie vol zon, zee en adembenemend mooie natuur. Zin om aan je vakantiekleurtje te werken? Pak je zonnebril en strijk neer op het Capavia-strand. En wanneer de Corsicaanse zon een beetje te warm wordt neem je gewoon een verkoelende duik in het helderblauwe water van de Middellandse Zee. Als je wat meer actie wil is het strand van Porto-Pollo, een klein dorpje enkele kilometers van Serra-di-Ferro, een aanrader. Hier kun je bijvoorbeeld snorkelen of een zeiltocht maken. Zet je duikbril op en pak je onderwatercamera om plaatjes te schieten van het bijzondere onderwaterleven! Van zwemmen en snorkelen krijg je trek, maar gelukkig zijn er in het sfeervolle centrum van Serra-di-Ferro tal van leuke restaurantjes te vinden. Proef een vers gevangen visje of smul van de heerlijke pastagerechten die de Italiaanse roots van het land verraden.

De spectaculaire uitzichten van Corsica

Ook voor historie en cultuur zit je met een vakantie Serra-di-Ferro helemaal goed. In en rondom het dorp bevinden zich tal van leuke bezienswaardigheden. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Torre Campanella, een Genuaanse verdedigingstoren uit de 16e eeuw. Vergeet hier ook niet om even te genieten van het adembenemend mooie uitzicht op de baai. Na een bezoek aan de toren is het tijd om te ontspannen op het vakantiepark van TUI. Onder het genot van een verkoelend drankje bewonder je het uitzicht op de met kleurrijke planten en bloemen begroeide bergen. Wanneer ’s avonds de zon ondergaat en de vuurvliegjes tevoorschijn komen voelt het als een magische plek waar je nooit meer weg wil!