Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Six-Fours-les-Plages

Actievelingen opgelet: Tijdens een vakantie Six-Fours-les-Plages liggen de schilderachtige landschappen van de Franse Provence aan je voeten. Maak een kanotocht langs de rotsachtige baaien of verken de geurige jeneverbesstruiken en kurkeiken tijdens een wandeltocht. Bijkomen doe je op het witte strand van Coudoulière. Bewonder ook eens het middeleeuwse Saint Pierre kerkje met de glas-in-lood ramen en plafondschilderingen.

Vakantie Six-Fours-les-Plages

Op ontdekkingstocht in de Provence

In de Zuid-Franse stad Six-Fours-les-Plages is de Provence op z’n best. Witte zandstranden, onontdekte baaien en geurige bossen vormen het decor. Dankzij de verschillende landschappen is er voor ieder vakantietype wel iets te doen tijdens een vakantie Six-Fours-les-Plages. Steek je tenen in het warme zand van Plage de la Coudoulière en geniet van de zon. Of huur in de haven van Six-Fours-les-Plages een kano voor een ontdekkingstocht langs de rotsachtige baaien. Trek bij het 4 sterren appartement van TUI ook eens de wandelschoenen aan voor een ontdekkingstocht langs de jeneverbesstruiken en kurkeiken van het Massif du Cap Sicié.

De culturele bouwwerken van Six-Fours-les-Plages

Cultuurliefhebbers zullen zich tijdens een vakantie Six-Fours-les-Plages prima vermaken in het centrum van de stad. Six-Fours-les-Plages is gebouwd aan de voet van een heuvel waar op de top het Fort de Six Fours pronkt. Dit robuuste fort is absoluut een bezoek waard. Al is het alleen al vanwege het panoramische uitzicht op de landschappen van de Provence. In de verte zie je ook het helderblauwe water van de Middellandse Zee glinsteren. Bezoek ook eens het middeleeuwse Saint Pierre kerkje in Six-Fours-les-Plages. De kerk heeft zowel een romaans als een gotisch deel en wordt van binnen versierd door plafondschilderingen en glas-in-lood ramen.