COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
St. Julien De Crempse

Vakantie St. Julien De Crempse

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Atlantische Kust-Aquitaine
  4. Dordogne
  5. St. Julien De Crempse

Tijdens een vakantie in St. Julien De Crempse verken je de Dordogne in alle rust. Dit piepkleine dorp vind je in het zuidwesten van de Franse regio de Dordogne, vlak boven de stad Bergerac. Ga daar zeker op ontdekkingstocht, want je kijkt je ogen uit bij de vele vakwerkhuizen. Zoek je een originele manier om de bossen en wijngaarden rondom St. Julien De Crempse te verkennen? Stap dan eens op een paard en ervaar het ultieme vakantiegevoel.

Vakantie St. Julien De Crempse

Te paard door St. Julien De Crempse

Na een vakantie in St. Julien De Crempse ken je de Franse regio Dordogne op je duimpje. St. Julien De Crempse is een piepklein dorp op een kwartier ten noorden van de stad Bergerac. Het is de perfecte uitvalsbasis om de bossen, glooiende velden, wijngaarden en 1001 kastelen te verkennen. Dat doe je via talrijke wandelroutes, op de fiets of te paard. Bij het hotel van TUI horen namelijk een ponyclub en een paardrijschool. Zo zie je de Dordogne eens van een andere kant...

De rust van St. Julien De Crempse

St. Julien De Crempse is een slaperig dorp waar de rust overheerst. Ideaal voor wie helemaal tot zichzelf wil komen in de natuur. Het hotel van TUI is gevestigd in een 18-eeuws landhuis op een heuvel, op 5 minuten rijden van St. Julien de Crempse. Na een dag in de buitenlucht duik je hier in het zwembad of laat je je verwennen met een massage. Daarna kun je direct aanschuiven bij het diner in het restaurant. Vooral de streekgerechten - zoals geconfijte eend - zijn een aanrader.

Wijnstad Bergerac verkennen

Ga tijdens de vakantie in St. Julien De Crempse ook eens op ontdekkingstocht in Bergerac. Deze stad ligt op een kwartier rijden met de auto vanaf het hotel. Zijn doolhof van straten en pleinen is een genot om doorheen te slenteren. Bewonder onderweg de vakwerkhuizen en ontmoet Cyrano de Bergerac op het Pelissière-plein. Houd je van Franse wijn? Stap dan binnen bij het wijnhuis in het 17e-eeuwse klooster van Les Récollets. Hier kun je ook de beroemde Bergerac-wijnen nog proeven. Santé!