Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie St. Lary

Tijdens een vakantie in St. Lary word je beslist één met de natuur. Dit bergdorp vol charme vind je in de Aurevallei in het zuiden van Frankrijk. Je gaat er wandelen door het Néouvielle natuurreservaat of mountainbiken op de hellingen van Soum de Matte. Voor een ontspannende tegenhanger kun je daarna terecht in de wellness bij je appartement. Ook de kinderen kunnen mee, want in St. Lary is voor jong en oud volop te ontdekken.

Vakantie St. Lary

St. Lary mixt charme met natuur

Een vakantie in St. Lary brengt je naar hartje Pyreneeën. Dit charmante dorp in de Aurevallei in het zuiden van Frankrijk straalt het echte bergleven uit. Het Néouvielle natuurreservaat omringt St. Lary aan alle kanten. In deze natuurrijke omgeving verblijf je met TUI in een 4 sterren appartement. Ontspannen doe je hier met een duik in het binnenbad of in de bijbehorende wellness. Wie zich eerst even wil inspannen, wandelt bijvoorbeeld een stuk van de GR10 langeafstandsroute. Die voert namelijk dwars door het centrum van St. Lary. Of plan eens een dagje mountainbiken in het Bike Park op de hellingen van de Soum de Matte.

Familievakantie in St. Lary

Voor families met kinderen is St. Lary zeker een fijne bestemming. Er is namelijk voor jong en oud genoeg te doen. Zo vind je in het appartementencomplex een kinderclub en een animatieprogramma. Ook in St. Lary zelf worden volop activiteiten georganiseerd. Voor een dagje waterpret kun je terecht in het zwembad. Is het een dag minder goed weer tijdens je vakantie in St. Lary? Neem de kids dan mee naar Maison de l'Ours, het huis van de beren. Hier leer je samen alles over de beer, één van de bewoners van de Pyreneeën. Een meet-and-greet met échte beren mag daarnaast niet ontbreken tijdens een bezoek aan Maison de l'Ours.