COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
St. Martin / Chartrains

Vakantie St. Martin / Chartrains

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Normandië
  4. St. Martin / Chartrains

Tijdens een vakantie in St. Martin/Chartrains verblijf je in Calvados, het departement die vooral bekend staat om zijn gelijknamige drank. Proef deze overheerlijke drank bij een van de vele wijnboerderijen die je passeert tijdens een fietstocht door de Pays d'Auge. Kenmerkend voor het Franse dorp Saint-Martin-aux-Chartrains zijn de boerderijen gebouwd in vakwerkstijl. Zin in een uitstapje? Ga dan sterren spotten in Deauville.

Vakantie St. Martin / Chartrains
Bekijk alle vakanties St. Martin / Chartrains (1)

Dorp in vakwerkstijl

Te midden van de groene weides, grazende koeien en beboste heuvels laat het kleine dorpje Saint-Martin-aux-Chartrains , gelegen in het hart van de streek Pays d'Auge zich goed lenen voor een actieve vakantie in het Franse departement Calvados. Uitrusten tijdens de fietstocht kan bij een van de vele wijnboerderijen die het lokale drankje Calvados produceren.
Laat tijdens een vakantie in St.Martin/Chartrains de fiets ook eens staan voor een wandeling door het dorpscentrum van Saint-Martin-aux-Chartrains. Boerderijen in vakwerkstijl bepalen in grote mate het beeld van het dorp. Ook het gemeentehuis van het dorp is met zijn rood-wit gekleurde stenen en motieven in vakwerkstijl gebouwd.

Filmsterren spotten in Deauville

Vergeet tijdens een vakantie in St.Martin/Chartrains niet om uw strandtas mee te nemen. Op een klein kwartiertje rijden van het hotel van TUI vind je de chique badplaats Deauville. Met zijn statige gebouwen en casino is Deauville een heuse ontmoetingsplek van filmsterren die de Cote d'Azur liever vermijden. Hier flaneer je over het strand zoals Coco Chanel dat jaren geleden deed. Evenwijdig aan het strand loopt de boulevard genaamd 'Les Planches' dat bol staat met strandcabines die vernoemd zijn naar de celebrity's die Deauville ooit hebben bezocht. Kans maken om een Amerikaanse ster in levende lijven te ontmoeten? In september vindt in Deauville het festival van de Amerikaanse film plaats.

Bekijk alle vakanties St. Martin / Chartrains (1)