Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Treignac

Verscholen tussen de bossen van de Franse Limousin ligt het sprookjesachtige dorp Treignac. Dankzij de klinkerstraten, de huizen met leien daken en de historische kerkjes behoort Treignac tot de mooiste dorpjes van Frankrijk. Een ideale plek voor cultuurliefhebbers. Maar tijdens een vakantie Treignac kun je ook actief zijn op Lac de Bariousses en de Vézére rivier. Bijvoorbeeld door te kanoën over de stroomversnellingen.

Zonvakantie in sprookjesachtig Treignac

Kies dit jaar voor een vakantie Treignac en kampeer aan de rand van een van de mooiste dorpjes in Frankrijk. Treignac ligt in de bossen van de Limousin en dankt het predicaat ‘plus beaux village de France’ vooral door de middeleeuwse sfeer in het centrum. De klinkerstraatjes, huizen met leien daken en kapelletjes zouden niet misstaan in een sprookjesboek. Vooral ’s avonds, met de straatverlichting aan, is Treignac bijzonder sfeervol. Flaneer op je gemak door de kronkelige straatjes voordat je op een terrasje ploft voor een goed glas wijn. Santé op het goede leven!

Waterpret op Lac des Bariousses

Ook watersporters en actievelingen zullen zich geen moment vervelen tijdens een vakantie Treignac. De camping van TUI ligt namelijk bij het helderblauwe Lac des Bariousses waar zwemmen, zeilen en roeien populaire activiteiten zijn. Omdat je via het meer ook zo de Vézére rivier op peddelt met een kano is een vakantie Treignac erg avontuurlijk. De stroomversnellingen op deze rivier zorgen voor een spannende uitdaging. Bijkomen doe je op het zandstrand aan het meer van Bariousses. Of bij de stacaravan op de camping in Treignac door de barbecue aan te steken.

Bekijk alle vakanties Treignac (1)