Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
Trogues

Vakantie Trogues

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Pays de la Loire
  4. Trogues

Waterpret afwisselen met bezoekjes aan sprookjesachtige kastelen; je doet het tijdens een vakantie Trogues. Het Franse stadje in de Loire wordt omringd door kastelen waarvan het renaissancekasteel van Villandry dankzij de kleurrijke Franse tuinen een lust voor het oog is. Opfrissen doe je daarna in het zwembad met glijbanen op de camping. Of door al kajakkend de rustig stromende Vienne rivier te volgen.

Vakantie Trogues

Last minute Trogues

Wie het drukke dagelijkse leven zo snel mogelijk wilt ontvluchten kan bij TUI een Last Minute naar Trogues boeken om te gaan kamperen aan rivier La Vienne. De luxe camping in Trogues ligt direct aan de rivier waar je in alle rust op baars kunt vissen of een frisse duik kunt nemen in het zwembad.

Loop ook zeker eens het centrum van dit plattelandsdorpje binnen en bewonder de witgrijze huisjes en de romaanse Église de St. Romain die in neogotische stijl is opgetrokken en een van de bezienswaardigheden in Trogues is. Kijkt u tijdens de vakantie liever naar de sprookjesachtige kastelen van de Loire? Zet in 40 minuten rijden koers naar het kasteel van Ussé dat de schrijver van Doornroosje geïnspireerd zou hebben. Waarom wachten tot morgen...boek nu heel voordelig een Last Minute naar Trogues.

Op bezoek bij de kastelen van de Loire

Sprookjesachtig kun je een vakantie Trogues gerust noemen. Dat heeft alles te maken met de rijk versierde kastelen die in de omgeving van dit Franse stadje te vinden zijn. Trogues ligt niet voor niks in de Loire regio, bekend om zijn kastelen. Breng zeker eens een bezoek aan het Kasteel van Villandry met zijn kleurrijke tuinen die aangelegd zijn in Franse stijl. Lage hagen die samen een doolhof vormen, perken met rozen en fonteinen en watervallen vormen het decor. En dat met het renaissancekasteel op de achtergrond. De vakantiekiekjes die je hier schiet zijn jaloersmakend.

Waterpret in Trogues

Voor watersporters is een vakantie Trogues een goed idee. De camping van TUI ligt namelijk aan de Vienne rivier die je al kajakkend kunt volgen naar de Loire rivier. Omdat de rivier rustig stroomt is het kajakken ook geschikt voor kinderen. Ondertussen passeer je groene weilanden, middeleeuwse stadjes en stenen bruggen. Je kijkt je ogen uit. En op een van de verlaten zandstranden langs de Vienne kun je altijd uitrusten en je meegebrachte picknick erbij pakken. Geen zin in actie, maar wel een waterrat? Dan is het zwembad met glijbanen op de camping ideaal.