Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Vic sur Cère

Dompel je onder in de Franse cultuur tijdens een vakantie Vic sur Cère! In dit authentieke Franse dorpje in de Vallée de la Cère kom je volledig los van de drukte. Ontdek de adembenemend mooie Plomb du Cantal, de hoogste berg van de regio, en geniet van de heerlijke Franse wijnen en de fameuze kazen van Cantal zoals Bleu D’auvergne. Op naar Vic sur Cère!

Vakantie Vic sur Cère

Ontdek de Monts du Cantal

Het departement waar Vic sur Cère zich bevindt, Cantal, maakt deel uit van de Franse regio Auvergne-Rhône-Alpes en staat bekend als een zeer groen gebied. Ook vind je hier de Monts du Cantal, een oud vulkanisch gebied met veel hoge bergen. Trek je wandelschoenen aan en aanschouw de indrukwekkende schoonheid van de 1855 meter hoge Plomb du Cantal, de hoogste berg van de regio. Minder inspannend maar minstens zo leuk is een ontdekkingstocht door het oude centrum van Vic sur Cère. Door de authentieke stenen huizen en kronkelige straatjes waan je je in de middeleeuwen!

Culinair genieten in Vic sur Cère

Lekker eten en drinken kan tijdens je vakantie Vic sur Cère in overvloed, je bent immers in Frankrijk! In het restaurant van het hotel van TUI geniet je van heerlijke wijnen en typisch Franse gerechten. En natuurlijk mag een lekker kaasplankje met de fameuze kazen uit de regio niet ontbreken. Proef bijvoorbeeld een heerlijk stukje Bleu D’Auvergne. Liever een zoete afsluiting van je maaltijd? Ga dan voor de Crème Brûlée, gevolgd door een ontspannen avondwandeling in het licht van de ondergaande zon. Dat is pas leven als God in Frankrijk!