Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Villiers-Le-Mahieu

Een vakantie in Villiers-Le-Mahieu, een rustig plaatsje op het Franse platteland, is ideaal voor iedereen die op zoek is naar een balans tussen ontspanning en cultuur. De ene dag wandel je langs uitgestrekte velden en sprookjesachtige bossen, de volgende dag vergaap je je aan de pracht en praal van paleis Versailles, het imposante optrekje van Lodewijk XIV. Of breng een bliksembezoek aan Parijs.

Vakantie Villiers-Le-Mahieu

Veelzijdige vakantie in Villiers-Le-Mahieu

Het Franse plaatsje Villiers-Le-Mahieu is van alle markten thuis. Of je nu cultuur wil snuiven of liever de prachtige natuurrijke omgeving ontdekt, het kan allemaal tijdens een vakantie in Villiers-Le-Mahieu. Na een heerlijk ontbijt met verse croissantjes van de lokale 'boulanger' is het tijd voor de eerste activiteit op de vakantie agenda: een bezoek aan paleis Versailles. Dit schitterende en wereldberoemde paleis is een bezienswaardigheid die je zeker gezien moet hebben. Bewonder de Spiegelzaal en laat je betoveren door de prachtige bloemen en fonteinen in de tuinen bij het kasteel. Voor nog meer bloemenpracht hoef je niet ver te zoeken. Vlakbij Villiers-Le-Malhieu ligt Chateaux de Thoiry, een typisch Frans kasteel met een enorme tuin vol hemelshoge bomen en heerlijk geurende magnolia's.

Paris, je t'aime

Inspiratie nodig voor een leuke dagtrip tijdens je vakantie Villiers-Le-Malhieu? Wat dacht je van een bezoek aan de meest romantische stad van Europa? Parijs bevindt zich namelijk op rijafstand van het hotel van TUI. Naast de beroemde Eiffeltoren vind je hier talloze culturele en historische bezienswaardigheden om te ontdekken. Struin over de boulevards en langs de typisch Franse bistro's, om vervolgens neer te strijken op een terrasje met uitzicht op de rivier de Seine. Dat is hoe een vakantie in Frankrijk zou moeten zijn.